Γενικά

Έτοιμη η προεπιλογή της Αυστραλίας

Τα σημαντικότερα ονόματα του αυστραλιανού μπάσκετ, που συμμετείχαν και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, συμπεριλήφθηκαν στους 15 της αρχικής προεπιλογής του Μπρετ Μπράουν για το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας σε δυόμιση μήνες, με την προετοιμασία να διεξάγεται 20-24 του μήνα στο Περθ. Οι τέσσερις που συμμετείχαν στην κινεζική πρωτεύουσα είναι οι Μαρκ Ουόρδινγκτον, Πάτρικ Μάιλς, Μπραντ Νιούλεϊ και Τζο Ίνγκλις.

Τα σημαντικότερα ονόματα του αυστραλιανού μπάσκετ, που συμμετείχαν και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, συμπεριλήφθηκαν στους 15 της αρχικής προεπιλογής του Μπρετ Μπράουν για το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας σε δυόμιση μήνες, με την προετοιμασία να διεξάγεται 20-24 του μήνα στο Περθ. Οι τέσσερις που συμμετείχαν στην κινεζική πρωτεύουσα είναι οι Μαρκ Ουόρδινγκτον, Πάτρικ Μάιλς, Μπραντ Νιούλεϊ και Τζο Ίνγκλις. Ο Ουόρδινγκτον ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με την Μπάμπεργκ την Πέμπτη, αφού την ίδια μέρα θα διεξαχθεί ο πέμπτος και τελευταίος τελικός της BBL.

Η Αυστραλία θα δώσει τρία φιλικά κόντρα στην Αργεντινή, 25, 27 και 29 του μήνα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Μουντομπάσκετ, ώστε να επιλεγεί η τελική 12αδα. Εκτός έχει μείνει το μεγάλο αστέρι των «κιτρινοπράσινων», ο Αντριου Μπόγκουτ, που είναι τραυματίας.

Οι 15 παίκτες της προεπιλογής είναι οι: Πάτρικ Μάιλς, Ανταμ Γκίμπσον, Ντέμιεν Μάρτιν, Τζέισον Κάντι, Στίβεν Μάρκοβιτς, Τζο Ίνγκλις, Μάθιου Ντελαβίντοβα, Χιου Γκρίνγουντ, Μπραντ Νιούλεϊ, Στίβεν Ουέι, Μαρκ Ουόρδινγκτον, Άτερ Μάγιοκ, Άλεξ Λάφτον, Άρον Μπάινς, Λιου Νέβιλ.


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x