Παρελθόν αποτελεί από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν ο Ντμίτρι Κουλάγκιν, στην οποία αγωνιζόταν από το 2017.

Η ομάδα από το Κράσνονταρ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον 28χρονο, καθώς αποφάσισε να μην κάνει χρήση της οψιόν που προέβλεπε το συμβόλαιό του. Το καλοκαίρι του 2018, ο 28χρονος γκαρντ είχε υπογράψει για 2+2 χρόνια και έτσι η «Λόκο» είχε το δικαίωμα να μην τον ανανεώσει.

Φέτος, ο Κουλάγκιν είχε κατά μέσο όρο 9,4 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 4 ασίστ στη VTB League, ενώ στο Eurocup μέτρησε αντίστοιχα 10,9 πόντους, 4,1 ριμπάουντ και 3,6 ασίστ.

Στην αποχώρηση του 28χρονου γκαρντ αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Κουμπάν, Αντρέι Βεντίστσεφ, λέγοντας: «Είμαστε ευγνώμονες στον Ντμίτρι για τις τρεις σεζόν που αγωνίστηκε στη Λοκομοτίβ. Ένας αυθεντικός και δυνατός παίκτης, από την πρώτο ματς που έπαιξε με την ομάδα μας. Αλλά, δυστυχώς άλλαξε η οικονομική κατάσταση και δεν ήμασταν σε θέση να τον κρατήσουμε στο ρόστερ. Θα ακολουθήσουμε την στρατηγική της ομάδας, που είναι να βελτιώνουμε τους παίκτες από την Ακαδημία. Λέμε αντίο στον Ντμίτρι με ευγνωμοσύνη για την συνεισφορά του. Του ευχόμαστε υγεία και καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube