Λίγα πράγματα έχει να φοβηθεί ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα όσο παίζουν με τέτοιο πάθος ο Μέλμπεργκ κι ο Ιμπαγάσα. Οι γερόλυκοι της ομάδας φαίνεται να το έχουν πάρει προσωπικά. Λες και η αμφισβήτηση επικεντρώνεται σ' αυτούς κι όχι στη συνολικά προβληματική εικόνα των "ερυθρολεύκων" στις πρώτες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Τυχερός ο Βαλβέρδε που απέναντι στην επιπολαιότητα και την αλαζονεία που δείχνουν ορισμένες φορές στο παιχνίδι ο Τζεμπούρ και ο Μιραλάς έχει να παραβάλει το μεστωμένο παιχνίδι των βετεράνων του. Γιατί αν οι δύο επιθετικοί έπαιζαν μυαλωμένα και ομαδικά, στη θέση του 2-1 θα είχαμε ένα σκορ που θα αποτύπωνε την πραγματική διαφορά των δύο ομάδων στο γήπεδο.

Ο Βαλβέρδε αγνόησε την κούραση κι έστειλε την ενδεκάδα της... Άρσεναλ για να νικήσει τον επίσης κουρασμένο ΠΑΟΚ. Η εικόνα του παιχνιδιού μάς επιτρέπει να μιλήσουμε για εξουθένωση του ΠΑΟΚ. Πίεση ψηλά κι εξοντωτικός ρυθμός από τον Ολυμπιακό. Αδυναμία του "Δικέφαλου" να ανταποκριθεί στα στοιχειώδη.

Ξεγελάει η εξέλιξη του σκορ. Ο "πνιγμός" του ΠΑΟΚ ήταν άνευ προηγουμένου. Ούτε στις καλές στιγμές του πέρσι δεν πίεζε τόσο πολύ και για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ο Ολυμπιακός. Ομως, η αδυναμία να τελειώσουν οι φάσεις, να ολοκληρωθούν οι συνδυασμοί, ήταν ολοφάνερη και επικίνδυνη στο μέλλον.

Πολλές φορές βρέθηκαν οι "ερυθρόλευκοι" μέσα και λίγο έξω από την περιοχή του Κρέσιτς. Η τελική πάσα όμως ήταν για κλάματα. Οπως και το "διώξιμο" του Κονστάντσο στη φάση του γκολ. Ο Θεός κι η ψυχή του, τι ήθελε να κάνει. Αφήστε που μου περνάει από το μυαλό ότι αυτό ήθελε να κάνει... Κατά τα λοιπά, ο Φουστέρ άρχισε να ανεβάζει τις στροφές κι ο Τοροσίδης έσβησε τον Βιερίνια στην άμυνα και τον "ζάλισε" όταν περνούσε στην επίθεση...

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube