Παράξενα

Τέλος εποχής: Εκτός λίστας των πλουσιότερων Αμερικανών του Forbes μετά από 25 χρόνια ο Τραμπ

Η λίστα του Forbes για τους πλουσιότερους Αμερικανούς έχει πλέον μια ηχηρή απουσία...

Πιθανότατα το όνομά του έχει γραφτεί περισσότερο από του καθένα εδώ τα τελευταία χρόνια, αρκετές φορές για αμφιλεγόμενες υποθέσεις ή ατάκες.

Τώρα, λιγότερο από έναν χρόνο από τότε που τελείωσε η θητεία του ως πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ είδε το όνομά του να μην υπάρχει πια σε μία λίστα όπου ήταν... μόνιμος θαμώνας για 25 χρόνια: Εκείνη του Forbes για τους πλουσιότερους Αμερικανούς!

Η εν λόγω λίστα περιλαμβάνει 400 ανθρώπους, με τον άλλοτε πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών να μένει εκτός, παρότι έχει περιουσία που φτάνει τα 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Βλέπετε, η πανδημία του κορωνοϊού έπληξε τις επιχειρήσεις του και έχασε περί τα 600 εκατομμύρια, με αποτέλεσμα να πέσει κατά πολύ από την 339η θέση στην οποία είχε βρεθεί την προηγούμενη χρονιά.

Να πεινάσει βέβαια δεν προβλέπεται, αλλά όσο να ΄ναι, για έναν επιχειρηματία του βεληνεκούς του πρώην πλανητάρχη, είναι πλήγμα.

Όσο για την κορυφή της λίστας; Εκεί παραμένει ο Τζεφ Μπέζος, με 201 δισ., ενώ ακολουθούν οι Ίλον Μασκ, Μαρκ Ζούκερμπεργκ και Μπιλ Γκέιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x