Παράξενα

Γερμανία: Πωλούν βρώσιμα εισιτήρια κάνναβης στο μετρό του Βερολίνου

Έχοντας αποποινικοποιηθεί η χρήση της κάνναβης σε αρκετές χώρες του κόσμου, στο Βερολίνο επέλεξαν να τη χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν βρώσιμα εισιτήρια.

Σε μια πρωτοτυπία προχώρησε η εταιρεία του μετρό του Βερολίνου. Δημιούργησε βρώσιμα εισιτήρια από κάνναβη θέλοντας να προσφέρει σε όλους όσοι τα χρησιμοποιούν κάτι που θα το έχουν μεγάλη ανάγκη μετά από μια δύσκολη ημέρα. Τη χαλάρωση…

Η εταιρεία μεταφορών της πόλης έχει αρχίσει να εκδίδει τα εισιτήρια αυτά, τα οποία τρώγονται και είναι εμπλουτισμένα με έλαιο κάνναβης την περίοδο των εορτών. Το εισιτήριο έχει ισχύ για 24 ώρες, έχει ακριβώς το ίδιο μέγεθος με τα… κανονικά εισιτήρια, με τη διαφορά ότι επάνω τους έχουν ζωγραφισμένα φύλλα κάνναβης ακριβώς για να «ξεχωρίζουν».

«Το λάδι κάνναβης που υπάρχει στο εισιτήριο έχει χαλαρωτική δράση αν και δεν έχει αποδειχθεί ιατρικά. Ίσως σε ηρεμήσει λίγο, αλλά δεν είναι ψυχοτρόπο καθώς δεν περιέχει τις ουσίες THC ή CBD» ανέφερε ο εκπρόσωπος της εταιρείας.

«Θέλουμε να κάνουμε σε όλους ξεκάθαρο ότι όποιος επιθυμεί μπορεί να χρησιμοποιήσει το εισιτήριο κανονικά, αλλά μπορούν να το φάνε μετά το τέλος του ταξιδιού τους», προσθέτει. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 8 ευρώ και 80 λεπτά.

Βερολίνο: Πωλούν βρώσιμα εισιτήρια κάνναβης στο μετρό

Βερολίνο: Πωλούν βρώσιμα εισιτήρια κάνναβης στο μετρό

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x