Stoiximan Super League

Μία και μόνη επιλογή

Μιλώντας μετά το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός –για πρώτη φορά μετά την ανάληψη της προεδρίας- ο Γιάννης Αλαφούζος στις δηλώσεις του στάθηκε στη μία και μόνη επιλογή που έχουν οι «πράσινοι». Δηλαδή, να σταθούν στην ομάδα, να στηρίξουν παίκτες και τεχνική ηγεσία, ελπίζοντας έτσι να επανέλθει η ηρεμία και στη συνέχεια η αγωνιστική ανάταση. Ο κόσμος, πάντως, δείχνει παρά τη δεδομένη λατρεία του στο «τριφύλλι» σημάδια πως κουράστηκε να κάνει υπομονή.

Μιλώντας μετά το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός –για πρώτη φορά μετά την ανάληψη της προεδρίας- ο Γιάννης Αλαφούζος στις δηλώσεις του στάθηκε στη μία και μόνη επιλογή που έχουν οι «πράσινοι».

Δηλαδή, να σταθούν στην ομάδα, να στηρίξουν παίκτες και τεχνική ηγεσία, ελπίζοντας έτσι να επανέλθει η ηρεμία και στη συνέχεια η αγωνιστική ανάταση.

Ο κόσμος, πάντως, δείχνει παρά τη δεδομένη λατρεία του στο «τριφύλλι» σημάδια πως κουράστηκε να κάνει υπομονή.

Άλλωστε η εικόνα των ποδοσφαιριστών στα τελευταία παιχνίδια είναι ιδιαίτερα απογοητευτική και είναι λογικό να έχει «ψυχράνει» και τους οπαδούς, οι οποίοι περιμένουν ένα σημάδι από αυτούς.

Ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε την πίστη του πως η μέχρι τώρα παρουσία του Παναθηναϊκού και τα αποτελέσματα που τη συνοδεύουν είναι θέμα συγκυριών και θεωρεί βέβαιο πως η ομάδα θα αποδώσει καλύτερο ποδόσφαιρο. Εφόσον αποδειχθεί πως έχει δίκιο, ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα έχει την ηρεμία να ασχοληθεί με τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν το σύλλογο. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, η φετινή χρονιά μπορεί να σωθεί σχετικά πιο εύκολα.
Τα δύσκολα όμως, δεν σταματούν εκεί. Οπότε είναι λογικό να μην επιθυμεί μια αγωνιστική «φουρτούνα» να προστίθεται στα προβλήματά του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x