Γιώργος Χελάκης

Σκεφτείτε να «έπαιζε» κι ο Σισέ…

Τώρα που οι απανταχού Παναθηναϊκοί πανηγυρίζουν για την ουσιαστική κατάκτηση του πρωταθλήματος, αξίζει να πούμε δυο-τρεις κουβέντες για όσα είδαμε στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Τώρα που οι απανταχού Παναθηναϊκοί πανηγυρίζουν για την ουσιαστική κατάκτηση του πρωταθλήματος, αξίζει να πούμε δυο-τρεις κουβέντες για όσα είδαμε στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι «πράσινοι» έπαιζαν σαν υποψήφιοι πρωταθλητές. Δεν αιφνιδιάστηκαν από τον αντίπαλό τους. Κράτησαν την μπάλα στην κατοχή τους. Έβγαλαν αρκετές ευκαιρίες. Έπεισαν εαυτούς και αλλήλους ότι έχουν καλύτερη ομάδα από τους αντιπάλους τους. Το κυριότερο: Δεν έσκυψαν τα κεφάλια επειδή άφησαν δύο βαθμούς στη Θεσσαλονίκη. Ο προπονητής τους Νίκος Νιόπλιας είπε καθαρά στις τηλεοπτικές κάμερες ότι με τέτοιες εμφανίσεις ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα.

Ύστερα ήρθε ο ΠΑΟΚ. Σκότωσε τον μισοπεθαμένο Ολυμπιακό και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Όλοι είχαμε ξεσυνηθίσει να τελειώνει το πρωτάθλημα το καταχείμωνο. Έγινε όμως και θα πρέπει να ψάξουμε για νέα ενδιαφέροντα. Για παράδειγμα, μέχρι που μπορεί να το πάει ο φετινός ΠΑΟΚ με τη γρανιτένια αμυντική διάταξη και τις μελετημένες αντεπιθέσεις; Θα προλάβει η ΑΕΚ να ανασκουμπωθεί για να παίξει ρόλο στη διαδικασία των πλέι οφ; Θα πιει μέχρι τέλους το πικρό ποτήρι ο Ηρακλής αντιμετωπίζοντας το φάντασμα του υποβιβασμού; Θα βρει τρόπους ο Μπάντοβιτς να βάλει μέσα στο παιχνίδι της ομάδας, τους Λούα Λούα και Ντάτολο ή θα παίξουν ο καθένας μόνος του εναντίον όλων των άλλων; Κάνοντας παιχνίδια όπως αυτό στο πρώτο ημίχρονο θα ταξιδέψει στη Νότιο Αφρική ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος;

Η αναφορά έγινε σε αμιγώς αγωνιστικά ερωτήματα. Τον Ολυμπιακό, όπως όλοι καταλαβαίνουμε, τον απασχολούν άλλα. Διοικητικά και αγωνιστικά. Μην μου πείτε ότι στερείται ενδιαφέροντος η αντίδραση του Σωκράτη Κόκκαλη που για πρώτη φορά χάνει πρωτάθλημα πριν τις Απόκριες…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x