Επικαιρότητα

Χίος: Συνελήφθη άνδρας για πρόκληση φωτιάς – Πρόστιμο 8.859 ευρώ

Ο συλληφθείς κρατείται και θα οδηγηθεί την Τρίτη ενώπιον της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Χίου.

Στη σύλληψη ενός άνδρα, ως υπαίτιου πρόκλησης πυρκαγιάς σε αγροτοδασική έκταση στη θέση Λάμπη της κοινότητας Σιδηρούντας, προχώρησαν ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σε βάρος του συλληφθέντος, ο οποίος κρατείται και θα οδηγηθεί την Τρίτη ενώπιον της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Χίου, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 8.859,375 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας στη δυτική πλευρά του νησιού, ενώ στο σημείο επιχειρούν 142 πυροσβέστες με 8 ομάδες δασοκομάντος, συμπεριλαμβανομένων 30 πυροσβεστών που μετέβησαν αεροπορικώς από Αθήνα και 21 οχήματα.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

«Συνελήφθη σήμερα, 1 Ιουλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε αγροτοδασική έκταση στη θέση Λάμπη της Τοπικής Κοινότητας Σιδηρούντας στη νήσο Χίο και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 8.859,375 ευρώ. Ο προαναφερόμενος κρατείται και θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον της κ. εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Χίου».

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x