Ελλάδα

Ανέλαβε τον Παναθηναϊκό ο Κνέζεβιτς

Ο Ντράγκαν Κνέζεβιτς είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.

Ανέλαβε τον Παναθηναϊκό ο Ντράγκαν Κνέζεβιτς. Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Σέρβου τεχνικού στην ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του «τριφυλλιού», ώστε να φέρει το τμήμα στις υψηλές θέσεις της πρώτης κατηγορίας, έχοντας την εμπειρία από σπουδαία πρωταθλήματα και τη δουλειά σε πολλές ελληνικές ομάδες ως «προίκα».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Ντράγκαν Κνέζεβιτς, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου του συλλόγου.

Σε μια πολύ σημαντική συμφωνία προχώρησε ο Παναθηναϊκός ΑΟ, καθώς έδωσε τα χέρια και συμφώνησε με τον Ντράγκαν Κνέζεβιτς για να αναλάβει τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου.
Ο έμπειρος προπονητής θέλει να πάει την ομάδα ένα σκαλί ψηλότερα από την περυσινή πρώτη σεζόν του "τριφυλλιού" στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Σέρβος έχει πλούσια εμπειρία και "παραστάσεις", καθώς ως ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Λέστερ, Μπόρατς Τσάτσακ, Ούζιτσε, Τρίκαλα, Λάρισα, Νάουσα, Λεβαδειακό κι Ιάλυσο.
Ως προπονητής, ο Κνέζεβιτς έχει καθίσει στον πάγκο στις εξής ανδρικές ομάδες: ΑΟ Λουκισίων, Νέα Αρτάκη, Αναγέννηση Σχηματαρίου, Τρίκαλα, ΠΟ Φήκης, Ακαδημίες ΑΟΤ Λήλας Βασιλικού και στις γυναικείες ομάδες των Αβαντίδων Χαλκίδας και του Αστέρα Τρίπολης.

Σε δήλωσή του στο www.pao1908.com ο Κνέζεβιτς ανέφερε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο στην Ελλάδα. Η πρόκληση για μένα είναι τεράστια κι η προσέγγιση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με έκανε να συμφωνήσω αμέσως. Ο Παναθηναϊκός έχει τεράστια δυναμική ως όνομα και φέτος ο στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα που θα διεκδικήσει τους τίτλους.

Η περυσινή χρονιά ήταν η πρώτη για τον Παναθηναϊκό στη μεγάλη κατηγορία κι οφείλουμε από φέτος να είναι πάντα ψηλά η ομάδα και να διεκδικεί συνεχώς αυτό που της αναλογεί. Ένα τεράστιο ατού του Παναθηναϊκού είναι ο κόσμος του και τον θέλουμε πάντα δίπλα μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x