Γιώργος Χελάκης

Προσέξτε την ΑΕΚ

Από αυτή την ιστοσελίδα έχω ξαναγράψει ότι η ΑΕΚ θα δώσει σκληρή μάχη πριν παραδώσει το πνεύμα της στην μάχη για τον τίτλο. Το κείμενο είχε αναρτηθεί πολύ πριν φύγει ο Κυργιάκος και γίνει το μεταγραφικό μπαράζ της Ένωσης. Θα θυμούνται όλοι ότι η διοίκηση της ΠΑΕ «αναθεματίστηκε» για την ευκολία με την οποία δέχτηκε τότε την μεταγραφική κίνηση του διεθνούς στόπερ. Οι οπαδοί τα έβαλαν με όλους θεωρώντας ότι έτσι υποβαθμίζεται και απαξιώνεται η ομάδα.

Από αυτή την ιστοσελίδα έχω ξαναγράψει ότι η ΑΕΚ θα δώσει σκληρή μάχη πριν παραδώσει το πνεύμα της στην μάχη για τον τίτλο. Το κείμενο είχε αναρτηθεί πολύ πριν φύγει ο Κυργιάκος και γίνει το μεταγραφικό μπαράζ της Ένωσης.
Θα θυμούνται όλοι ότι η διοίκηση της ΠΑΕ «αναθεματίστηκε» για την ευκολία με την οποία δέχτηκε τότε την μεταγραφική κίνηση του διεθνούς στόπερ. Οι οπαδοί τα έβαλαν με όλους θεωρώντας ότι έτσι υποβαθμίζεται και απαξιώνεται η ομάδα.

Με γυμνό μάτι έτσι ήταν. Ήρθαν όμως τα γεγονότα να δείξουν άλλα πράγματα. Η ΑΕΚ πέρασε στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ και έχει δύο νίκες στο πρωτάθλημα. Παράλληλα ενισχύθηκε με παίκτες που η αξία τους είναι αναμφισβήτητη όπως ο Γιάχιτς, ο Ρότζερ, ο Νέμεθ και αναμένει ουσιαστική βοήθεια από τον Χέρσι τη στιγμή που ο Αραούχο πείθει ότι θα λύσει το χρόνιο πρόβλημα στο δεξί άκρο της άμυνας. Μόνο αγκάθι ο Τζεμπούρ που τίθεται προειδοποιητικά εκτός ομάδας. Θα έλεγε κανείς ότι η μετακίνηση του Κυργιάκου στην Λίβερπουλ από μία οδυνηρή απώλεια οδήγησε σε ευεργετικές προσθήκες που φαίνεται να αποκαθιστούν την εμπιστοσύνη των οπαδών στην ομάδα και τονώνουν την αυτοπεποίθηση των παικτών. Κι όλα τούτα χωρίς οι πολυθρύλητοι επενδυτές να εμφανιστούν ώστε να ανακουφίσουν τα άδεια ταμεία. Τηρουμένων των αναλογιών η ΑΕΚ έκανε πολλές και σχετικά καλές μεταγραφές πετυχαίνοντας ικανοποιητικό βάθος στο ρόστερ της.

Την στιγμή που ο Ολυμπιακός παραπατάει κι ο ΠΑΟΚ δεν δικαιολογεί τις προσδοκίες που δημιούργησε το καλοκαίρι, η ΑΕΚ φαντάζει αυτή την στιγμή η πιο σοβαρή απειλή για τον προελαύνοντα Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟ υπερτερεί σε ποιότητα παικτών μέσα στο γήπεδο και η ΑΕΚ σε ποιότητα προπονητή στον πάγκο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x