Βόλεϊ

«Το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»

Τα κακώς κείμενα του ελληνικού βόλεϊ και τους στόχους των ομάδων τους σχολίασαν έξι προπονητές στο πλαίσιο της κλήρωσης της Volleyleague, με τον Δημήτρη Καζάζη να τονίζει τον υψηλό ανταγωνισμό.

Στην ανταγωνιστικότητα που βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο στάθηκε ο Δημήτρης Καζάζης στις δηλώσεις του μετά την κλήρωση της Volleyleague.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στους δυνατούς αντιπάλους που θα βρει στο δρόμο η ομάδα του στην πορεία προς τον τίτλο, που χαρακτήρισε ως τον στόχο.

«Όποια κλήρωση και να γίνει στην αρχή ψάχνεις τα πατήματα σου. Μέχρι τα Χριστούγεννα όλες οι αγωνιστικές θα βοηθήσουν για να βρεθεί ο ρυθμός. Ο τίτλος κρίνεται στο τέλος. Η περσινή χρονιά ήταν ένα μάθημα για όλους μας. Θα διδαχτούμε πολλά ώστε να είμαστε διαφορετικοί στο νέο πρωτάθλημα. Ακόμα δεν έχουν διαμορφωθεί τα ρόστερ. Εύχομαι να ενισχυθούν όλες οι ομάδες. Στόχος μας στον Ολυμπιακό είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το πρωτάθλημα του βόλεϊ είναι το πιο ανταγωνιστικό στην Ελλάδα απ΄ όλα τα υπόλοιπα ομαδικά αθλήματα. Και οι 12 ομάδες είναι ανταγωνιστικές».

Μουστακίδης: «Φάουλ το ζήτημα των ξένων»
Λάθος χαρακτήρισε ο Σάκης Μουστακίδης το θέμα που έχει προκύψει στην ΕΣΑΠ με τους ξένους παίκτες που έχουν δικαίωμα να έχουν οι ομάδες της κατηγορίας, τονίζοντας πως ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θέλει να συνεχίσει να κάνει την υπέρβαση.

«Ο Εθνικός είναι μέσα στις μεσαίες ομάδες που προσπαθεί για την υπέρβαση. Θα προτιμούσα να παίξω εκτός έδρας τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος γιατί είμαι προληπτικός... Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τα κεκτημένα. Είναι «φάουλ» της ΕΣΑΠ το ζήτημα των ξένων. Είναι αμαρτία που φτάσαμε Ιούλιο και δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τον τέταρτο ξένο γιατί όλες οι ομάδες είναι στον... αέρα. Είμαι σίγουρος πως το νέο πρωτάθλημα θα είναι καλύτερο από το περσινό».

Ανδρεόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ορθοποδήσει με αξιοπρέπεια»
Στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Παναθηναϊκός και στις προσπάθειες που γίνονται για εξυγίανση στάθηκε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

«Η κλήρωση έχει πάντα την σημασία της. Για μένα δεν μετράει τόσο το ξεκίνημα, όσο οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου. Εκεί κρίνονται όλα. Έγραψα πολλά χιλιόμετρα στην περιφέρεια ως προπονητής της Λαμίας και της Σύρου και γυρίζω στην Αθήνα. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μου μίλησαν με ειλικρίνεια και αγάπη. Ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια τραβάει το κάρο του αλλά με αξιοπρέπεια και δύναμη προσπαθεί να ορθοποδήσει. Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει. Αυτό το έχουμε ανάγκη και ως άθλημα. Ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί τα ρόστερ. Όταν θα συμπληρωθούν όλα τα ρόστερ θα κάνουμε εκτιμήσεις για στόχους και κατατάξεις».

Η νέα αρχή του Μέλκα
Για τη νέα αρχή που κάνει στη Λαμία μίλησε ο Γιάννης Μέλκας: «Νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου είναι η Λαμία. Η ομάδα έχει κρατηθεί για πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο χάρις τον πρόεδρο Χρήστο Καρβούνη αλλά και τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο. Χαιρόμαστε πολύ που γύρισε η Ορεστιάδα και βρισκόμαστε εδώ. Εύχομαι υγεία σε όλους».

Από τη μεριά του, ο Σπύρος Γκολίτσης αναφέρθηκε στο μεγάλο στόχο της νεοφώτιστης ΜΕΝΤ: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που εκπροσωπώ τη ΜΕΝΤ στην Volleyleague. Ήρθαμε στην Volleyleague για να μείνουμε. Είμαστε έτοιμοι για αυτόν το μεγάλο στόχο».

Όσο για τον… οικοδεσπότη Κώστα Δεληκώστα, σχολίασε: «Μέχρι στιγμής τα πράγματα είναι πολύ καλά για την Ορεστιάδα. Κάναμε δύο καλές μεταγραφές των Δημητριάδη, Ριζόπουλου και συνεχίζουμε. Σταδιακά θα φτιάξουμε μια μεγάλη ομάδα που θα είμαστε όλοι περήφανοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x