Βόλεϊ

Συμφωνία ΕΟΠΕ με τις ομάδες της Α1 βόλεϊ γυναικών

Παρουσία των εκπροσώπων των 11 ομάδων της Α1 βόλεϊ γυναικών πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της ΕΟΠΕ, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος στις 21 του μήνα.

Συζητήθηκαν θέματα οργάνωσης, προβολής, επικοινωνίας και μάρκετινγκ του νέου πρωταθλήματος και αποφασίστηκε στο τέλος του πρώτου γύρου και στο τέλος της περιόδου να γίνει αποτίμηση και απολογισμός της σεζόν, ώστε να φτάσουν οι δύο πλευρές και σε συμφωνία για το πρωτάθλημα 2018-2019.

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, ευχαρίστησε τα σωματεία για την παρουσία τους στη συνάντηση και παρουσίασε το γενικό πλάνο δράσης της ομοσπονδίας για τη "μεγάλη" κατηγορία.

Ο ταμίας, Τάσος Πασπάλας, έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές επικοινωνίας και προβολής της Α1 γυναικών.

Οι εκπρόσωποι των 11 ομάδων χαιρέτησαν την πρωτοβουλία της ομοσπονδίας για αυτήν τη συνάντηση και τάχθηκαν στο πλευρό της, ενώ για πρώτη φορά έγινε τηλεδιάσκεψη, μέσω Skype.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο μάνατζερ του Ολυμπιακού, Νίκος Κατσιούρας, ο πρόεδρος του Πορφύρα, Νίκος Δελαγραμμάτικας, ο πρόεδρος της Κορίνθου, Γιώργος Αλατζάκης, ο γενικός αρχηγός του Ηρακλή Κηφισιάς, Νίκος Χουντουμάδης, ο πρόεδρος της Ηλιούπολης, Ανδρέας Τρομπέτας και ο πρόεδρος του Μαρκόπουλου, Πάρις Ευαγγελίου.

Την ΕΟΠΕ εκπροσώπησαν ο Γιώργος Καραμπέτσος, ο Β' αντιπρόεδρος, Λευτέρης Κογκαλίδης, ο Γενικός Γραμματέας, Νεκτάριος Χαλβατζής, ο ταμίας και πρόεδρος της επιτροπής Επικοινωνίας, Τύπου και Μάρκετινγκ, Τάσος Πασπάλας, και ο πρόεδρος της ΚΕΠ/ΕΟΠΕ, Χρήστος Σύλλας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x