Αγγλία

Τσουχτερό πρόστιμο στη Νότιγχαμ Φόρεστ για σχόλια κατά της διαιτησίας

Πρόστιμο ύψους περίπου 900.000 ευρώ επιβλήθηκε στη Νότιγχαμ Φόρεστ, για την ανακοίνωση που είχε εκδώσει τον περασμένο Απρίλιο, διαμαρτυρόμενη για τη διαιτησία της αναμέτρησής της με την Έβερτον.

Τσουχτερό πρόστιμο από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η με ιδιοκτήτη τον Ευάγγελο Μαρινάκη θα κληθεί να πληρώσει περίπου 900.000 ευρώ (836.000 για την ακρίβεια), για τα επίσημα και πολύ έντονα παράπονα που είχε εκφράσει για τη διαιτησία της αναμέτρησής της με την Έβερτον, τον περασμένο Απρίλιο και ενώ πάλευε για την παραμονή της στην Premier League.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος εκείνου του αγώνα η Νότιγχαμ είχε παράπονα από τον διαιτητή ότι δεν της έδωσε τρία πέναλτι, ενώ κατηγορούσε και την Επιτροπή Διαιτησίας ότι έβαλε VAR τον Στιούαρτ Άτγουελ, τον οποίο χαρακτήριζε οπαδό της Λούτον, η οποία επίσης πάλευε για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Παράλληλα, εκτός από το βαρύ πρόστιμο, υπήρξε και προειδοποίηση προς τους «Reds», ότι σε περίπτωση που επαναληφθεί κάτι παρόμοιο θα υπάρξουν περαιτέρω συνέπειες, ενώ από πλευράς της η Νότιγχαμ ανακοίνωσε ότι θα κάνει έφεση κατά της απόφασης.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x