Ισπανία

Ρεάλ Μαδρίτης: Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Καρβαχάλ

Ο Ντάνι Καρβαχάλ χειρουργήθηκε με επιτυχία μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο, όπως ενημέρωσε η Ρεάλ Μαδρίτης με επίσημη ανακοίνωση.

O Ντάνι Καρβαχάλ, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης, υποβλήθηκε σήμερα (11/10) με επιτυχία, σε επέμβαση αποκατάστασης του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη στο δεξί του γόνατο.

Την επέμβαση έκανε-αφού περίμενε να υποχωρήσει η φλεγμονή- ο κορυφαίος στις επεμβάσεις στα γόνατα Δρ. Μανουέλ Λέγες, ο οποίος έχει χειρουργήσει επίσης τους Μιλιτάο, Κουρτουά, που τραυματίστηκαν σοβαρά την περασμένη σεζόν, καθώς και την Καρολίνα Μαρίν, που έσπασε τον σύνδεσμο της στους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο τραυματισμός του Καρβαχάλ σημειώθηκε στον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ (2-0) στο Σαντιάγο «Μπερναμπέου». Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ρήξη του πρόσθιου χιαστού, ρήξη έξω πλάγιου συνδέσμου, αλλά και ρήξη ιγνυακού τένοντα στο δεξί του πόδι.

Τις επόμενες μέρες, ο Καρβαχάλ θα ξεκινήσει τη διαδικασία αποθεραπείας του, που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για σχεδόν ένα χρόνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x