Βόλεϊ

Στα πράσινα η Φιλντ

Στον Παναθηναϊκό θα αγωνιστεί τη φετινή περίοδο η Καναδέζα Μαρίσα Φιλντ, ώστε να ενισχύσει το κέντρο της «πράσινης» επίθεσης.

Τα προβλήματα με την Γκούζου και την Κωνσταντινίδου ανάγκασαν τον Γιώργο Ρούση να ψάξει να βρει την κατάλληλη αντικαταστάτρια αμφοτέρων, η οποία ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Ερασιτέχνη.

Η Φιλντ είναι 28 ετών και έχει ύψος 1.90. Έχει αγωνιστεί στο κολλέγιο Κελούνα (2005,2006). Με το πανεπιστήμιο British Columbia, κέρδισε δύο φορές το καναδικό πρωτάθλημα και το 2009 ήρθε στην Ευρώπη για τη Θιουδάδ Λας Πάλμας.

Στη συνέχεια, αγωνίστηκε στη γερμανική Σινσχάιμ (2010-12), στη γαλλική Ιστρ (2012-13) και επέστρεψε στη Γερμανία για να φορέσει τη φανέλα της Τούρινγκεν.

Πέρυσι αγωνίστηκε στην ελβετική Νοσατέλ, ενώ είναι και διεθνής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Ο Παναθηναϊκός ΑΟ ανακοινώνει την απόκτηση της Καναδής κεντρικής, Marisa Field.

Η νεοαποκτηθείσα διεθνής βολεϊμπολίστρια υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το 'τριφύλλι' μέχρι το τέλος της σεζόν. Έχει ύψος 1.90 και γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου του 1987 στον Καναδά.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ΑΟ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Σουηδό επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της Χ-Level Media Group, Jesper Wikstrom, καθώς και τους Σωτήρη και Γιάννη Ντάνου, ιδιοκτήτες της Ergosport και της αλυσίδας Tea Story, για την εξασφάλιση των πόρων, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Η 28χρονη διεθνής πέρυσι αγωνιζόταν στην ελβετική Sagres NUC. Τη σεζόν 2013-14, φορούσε τη φανέλα της γερμανικής VfB Suhl VolleyStars Thϋringer, ενώ τη σεζόν 2012-13 ήταν παίκτρια της γαλλικής Istres Ouest Provence Volley-Ball. Τη σεζόν 2011-12, αγωνιζόταν στο γερμανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της SV Sinsheim".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x