Ελλάδα

Λυκογιάννης: «Εκτός έδρας, αν δεν μπεις συγκεντρωμένος από το πρώτο δευτερόλεπτο δεν έχεις ελπίδα»

Στην κακή εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, στάθηκε μετά την εκτός έδρας ήττα του Πανιωνίου από το Περιστέρι, ο Άρης Λυκογιάννης.

Ο Πανιώνιος έφτασε κοντά στο κάνει μία ακόμα μεγάλη ανατροπή, μετά από εκείνη της πρεμιέρας κόντρα στον Κολοσσό, αλλά αυτή τη φορά ηττήθηκε από το Περιστέρι.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Άρης Λυκογιάννης στάθηκε στην κακή εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, ξεκαθαρίζοντας ότι όταν παίζεις εκτός έδρας και δεν μπαίνεις στο παιχνίδι με την απαραίτητη συγκέντρωση, δεν μπορείς να έχεις ελπίδα.



Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Πανιωνίου:

Για το αν έχει να κρατήσει πράγματα από το παιχνίδι: «Δε θα το έλεγα. Νομίζω ότι δεν πρέπει να φτάνουμε στο σημείο να δεχόμαστε 53 πόντους στο ημίχρονο για να αποφασίσουμε ότι εκτός έδρας πρέπει να βάλουμε το κορμί μας. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο 2ο ημίχρονο, περάσαμε και μπροστά. Δώσαμε βολές, δε βγάλαμε κάποιες άμυνες και χάσαμε το μομέντουμ».

Για το αν μπορούν να μάθουν πράγματα οι παίκτες από αυτά τα ματς: «Ναι, σίγουρα. Αν μπορείς να ερμηνεύσεις σωστά αυτά που βιώνεις, σαφέστατα. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Εκτός έδρας, αν δεν μπεις συγκεντρωμένος από το πρώτο δευτερόλεπτο δεν έχεις ελπίδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x