Βόλεϊ

Πρώτη φορά… αντίπαλοι

Την πρώτη τους μάχη στην Volleyleague θα δώσουν Παμβοχαϊκός και ΜΕΝΤ στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της κατηγορίας. Νέα αρχή θέλει ο σύλλογος της Βόχας, πρώτο διπλό ψάχνουν οι φιλοξενούμενοι.

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους στη Volleyleague θα τεθούν αντίπαλοι ο Παμβοχαϊκός με τη ΜΕΝΤ, στην τέταρτη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Βόχας θα παραταχθεί για πρώτη φορά με τον Μιχάλ Μέρτεν στα ηνία της, ενώ θέλει να κάνει «ριστάρτ» ψάχνοντας την πρώτη του εντός έδρας νίκη, μετά τις ήττες από Ολυμπιακό, Εθνικό και ΠΑΟΚ, αλλά και την κρίση που πέρασε στα μέσα της εβδομάδας.

Αυτό τόνισε και ο Θάνος Τερζής στις δηλώσεις του ενόψει του ματς. Ο πασαδόρος του Παμβοχαϊκού τόνισε πως η ομάδα πρέπει να κάνει νέα αρχή στις φετινές του υποχρεώσεις, υπενθυμίζοντας πως η καλύτερη χρονιά της ομάδας είχε συνδυαστεί με κακό ξεκίνημα.

«Περάσαμε μία κρίση αλλά βρέθηκαν λύσεις και θέλουμε να κάνουμε νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Στις αρχές της εβδομάδας πράγματι δεν κάναμε μία προπόνηση αλλά δεν οφείλονταν σε άρνηση μας να προπονηθούμε αλλά στη μεγάλη χρονική διάρκεια που είχε η συζήτηση μας με την διοίκηση για να βρούμε λύσεις. Υπάρχουν καλοί παίκτες στο ρόστερ και με το νέο προπονητή προσπαθούμε να δέσουμε σαν ομάδα. Μία νίκη με τη ΜΕΝΤ θα βοηθήσει και τη ψυχολογία μας και την αγωνιστική παρουσία μας αλλά και θα μας κρατήσει κοντά στις ομάδες που προπορεύονται. Ο νέος προπονητής είναι πολύ μεθοδικός. Περιμένουμε τον κόσμο να μας στηρίξει στα δύσκολα. Θυμίζω πως και πριν δύο χρόνια που φτάσαμε στον τελικό του πρωταθλήματος είχαμε ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τέσσερις ήττες και στη πρεμιέρα είχαμε χάσει στην έδρα μας 3-2 από το Μίλωνα. Οι μεγάλες ομάδες ξεπερνούν τα προβλήματα».

Σίγουρος πως η ομάδα του θα παλέψει για το «διπλό» εμφανίστηκε ο Σπύρος Γκολίτσης, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και τόνισε για το ματς:

«Μην ξεγελιόμαστε με τη βαθμολογική θέση του Παμβοχαϊκού. Έκανε τρεις ήττες αλλά δείτε τι ομάδες από τις οποίες έχασε. Από τον Ολυμπιακό, τον Εθνικό και τον ΠΑΟΚ και μάλιστα τα δύο ματς εκτός έδρας. Επιπλέον ο Παμβοχαϊκός πέρασε μια δύσκολη περίοδο που συσπείρωσε την ομάδα. Έχει πολύ καλή ομάδα και μπορεί να καταφέρει πολλά. Ποια ομάδα που έχει την πολυτέλεια για πολλές ισάξιες αλλαγές σε ακραίους και διαγώνιους; Παρόλα αυτά θα το παλέψουμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε κατά νου τα λάθη που κάναμε στη Σύρο ώστε να μην τα επαναλάβουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x