Βόλεϊ

Έκλεισε τα «μέτωπα» ο Εθνικός

Στην απόκτηση τεσσάρων παικτών προχώρησε ο Εθνικός. Ο λόγος για τον Σέρβο πασαδόρο Ζάρκο Κίσιτς, τον Μαυροβούνιο ακραίο Μπόζινταρ Κουκ, τον κεντρικό Χρήστο Κιόση και τον ακραίο Θωμά Δημητριάδη.

Στην ολοκλήρωση τεσσάρων μεταγραφών προχώρησε ο Εθνικός, ο οποίος απέκτησε τον Σέρβο πασαδόρο Ζάρκο Κίσιτς, τον Μαυροβούνιο ακραίο Μπόζινταρ Κουκ, τον κεντρικό Χρήστο Κιόση και τον ακραίο Θωμά Δημητριάδη. Ωστόσο, προχώρησε και στις ανανεώσεις των συμβολαίων του λίμπερο Θεολόγου Δαρίδη και του ακραίου Κώστα Δαλακούρα.

Με αυτές τις μεταγραφές κινήσεις και τις ανανεώσεις ο Εθνικός ο οποίος τερμάτισε στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, συνεχίζει να καλύπτει τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στο ρόστερ της ομάδας της Αλεξανδρούπολης.

Νεοαποκτηθέντες παίκτες:

Ζάρκο Κίσιτς, πασαδόρος, Σέρβος (ημ. γέννησης 1986), 1,97 ύψος
Μπόζινταρ Κουκ. Ακραίος, Μαυροβούνιος, (ημ. γέννησης 1992), 1,98 ύψος
Χρήστος Κιόσης: Κεντρικός, (ημ. γέννησης 1982),1,98 ύψος
Θωμάς Δημητριάδης: Ακραίος, (ημ. γέννησης 1992),1,92 ύψος

Ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους για την περίοδο 2014-2015:

Θεολόγος Δαρίδης
Κώστας Δαλακούρας

«Το διοικητικό συμβούλιο με την καθοδήγηση των προπονητών της ομάδας μας συνεχίζει τις διεργασίες για την πλήρη κάλυψη των κενών με στόχο η ομάδα μας να συνεχίσει να είναι πρωταγωνίστρια και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και να χαρίσει ακόμα περισσότερες χαρές και συγκινήσεις στους φίλους της και να εκπροσωπεί την πόλη μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x