Βόλεϊ

Παρελθόν και ο Σμαραγδής

Μετά τον Πελεκούδα ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας και με τον Νίκο Σμαραγδή. Φουλ για ξένο κεντρικό οι «ερυθρόλευκοι»

Και δεύτερος παίκτης της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού αποχωρεί μέσα σε λίγες ημέρες και μάλιστα στη θέση των κεντρικών. Αυτή τη φορά παρελθόν αποτελεί ο Νίκος Σμαραγδής μετά την λύση της συνεργασίας και με τον Παναγιώτη Πελεκούδα.
Είναι πλέον κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να απαντήσουν στην μεταγραφή του Κουβανού Χιμένες από τον ΠΑΟΚ, αποκτώντας έναν αθλητή υψηλού επιπέδου στους κεντρικούς, ώστε παράλληλα να ενισχυθούν στο μπλοκ. Επιπροσθέτως από την αρχή της σεζόν ήταν φανερό ότι οι τέσσερις κεντρικοί (Γιούρισιτς, Τακουρίδης, Πελεκούδας, Σμαραγδής) ήταν πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα, αφού πάντα ένας έμενε εκτός 12αδας!

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Το Τ.Α.Α Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον βολεϊμπολίστα Nίκο Σμαραγδή. Η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. τον ευχαριστεί για τη συνεργασία και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x