Ελλάδα

Κ. Μέξας: «Συγχαρητήρια για την Εθνική ποδοσφαίρου, ήταν συγκλονιστικό αυτό που έκαναν»

Οι δηλώσεις του Κώστα Μέξα μετά την ήττα του Λαυρίου από τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Με ανατροπή στην τέταρτη περίοδο, ο Προμηθέας νίκησε 93-84 το Λαύριο στο «Δημήτρης Τόφαλος» για τη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan GBL κι έκανε το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα.

Μετά την αναμέτρηση, ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Κώστας Μέξας, μίλησε για τα αίτια της ήττας, αλλά παράλληλα συνεχάρη την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για τις δύο νίκες κόντρα σε Αγγλία, Ιρλανδία και τη γενικότερη κατάθεση ψυχής στο θέμα του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νομίζω σε μεγάλο βαθμό έφταιξε η άμυνα σήμερα. Κάναμε κάποια λάθη τα οποία μάς τα τιμώρησε ο Προμηθέας, δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση σε κάποιες καταστάσεις να λειτουργήσουμε λίγο καλύτερα και το πληρώσαμε. Συν 2-3 λάθη στη επίθεση σε καθοριστικό σημείο, που δώσαμε το δικαίωμα στον Προμηθέα να ξεφύγει. Ήταν συνδυασμός πραγμάτων. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια τα παιδιά, κάναμε ένα βήμα μπροστά σήμερα σαν ομάδα. Θέλαμε να κερδίσουμε έτσι όπως πήγε το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε για το επόμενο ματς. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα.

Θέλω να πω κι εγώ απ' την πλευρά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μπάλντοκ και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα του ποδοσφαίρου γι' αυτές τις 4-5 μέρες, γι' αυτό που έκαναν τα παιδιά. Ήταν συγκλονιστικό για όλους μας. Ήταν μια κατάθεση ψυχής και αξίζουν σε όλους πολλά συγχαρητήρια».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x