Βόλεϊ

Ο Φοίνικας κέρδισε, ο Ηρακλής Χαλκίδας προκρίθηκε!

Ο Φοίνικας πήρε 2 νίκες στη φάση των ομίλων, όμως μια καθαρή νίκη του Ηρακλή Χαλκίδας ήταν αρκετή για να τον στείλει στην τελική φάση του Λιγκ Καπ, με Ολυμπιακό, Παμβοχαϊκό και Εθνικό Αλεξανδρούπολης,

Ολυμπιακός, Ηρακλής Χαλκίδας, Παμβοχαϊκός και Εθνικός Αλεξανδρούπολης προκρίθηκαν στο Final-4 του Λιγκ Καπ και θα διεκδικήσουν το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στο τέλος Ιανουαρίου.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα με 3-0 σετ της Κηφισιάς και με τη δεύτερη «καθαρή» νίκη του θα προσπαθήσει να επαναλάβει την κατάκτηση του τροπαίου.

Απίθανη πρόκριση πήρε ο Ηρακλής Χαλκίδας! Ο Φοίνικας Σύρου επικράτησε 3-2 σετ στο μεταξύ τους ματς, όμως η «καθαρή» νίκη με 3-0 σετ των Χαλκιδαίων επί του Εθνικού (οι Συριανού είχαν νικήσει και εκεί με 3-2) τους έδωσε το εισιτήριο, λόγω καλύτερου συντελεστή στα σετ.

Ο Παμβοχαϊκός πήρε με 3-1 σετ το ντέρμπι με την Παναχαϊκή και εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου.

Στον τέταρτο όμιλο, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης είχε εξασφαλίσει από χθες την πρόκριση, μετά τη νίκη του επί του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα η σημερινή νίκη του «Δικέφαλου του Βορρά» με 3-1 επί της Νίκης Αιγινίου να μην αλλάζει τα δεδομένα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x