Βόλεϊ

Νίκη για διαφορετικούς λόγους

Από τους σημαντικότερους αγώνες της 11ης αγωνιστικής της VOLLEYLEAGUE είναι αυτή ανάμεσα στον Παμβοχαϊκό και τον Άρη στο Βραχάτι στις 19:00 της Κυριακής.

O Παμβοχαϊκός βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας και, στην περίπτωση που νικήσει, θα πλησιάσει την πρώτη τετράδα. Η ομάδα του Βραχατίου προέρχεται από τις δύο εκτός έδρας νίκες επί της Λαμίας και της ΑΕΚ και στόχος είναι να κλείσει τον πρώτο γύρο με 18 βαθμούς. Σε τέσσερις εντός έδρας αγώνες, έχει δύο ήττες με 3-1 σετ από Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Φοίνικα. Σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, αφού αναμένεται να ντεμπουτάρει και ο Αμερικανός διαγώνιος, Σπένσερ Ρόου, ο αντικαταστάτης του Σίμε Βούλιν.

Ο Άκης Ασπιώτης είπε πως: «Κάναμε γιορτές στο γήπεδο. Έχουμε δουλέψει πολύ και προσπαθούμε να ξεπερνάμε τα προβλήματα. Είναι δύσκολος αγώνας απέναντι σε ομάδα που παίζει με καλή τακτική. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που είμαι ο βασικός διαγώνιος της ομάδας. Μετά από δύο σοβαρούς τραυματισμούς, θεωρώ σημαντικό που είμαι πάλι βασικός. Είμαι περήφανος, αλλά νιώθω πως έχω και μεγάλη ευθύνη σε μία ομάδα που έχει μεγάλο στόχο να μπει στην τετράδα».

Ο Μιχάλης Σαρικεΐσογλου είπε πως: «Ο Άρης μπορεί να έχει προβλήματα, αλλά πάντα βρίσκει λύσεις γιατί είναι ομάδα με έμπειρους αθλητές. Θέλουμε πολύ το "τρίποντο". Θα βελτιώσει τη θέση μας με το τέλος του πρώτου γύρου. Υπάρχουν μικροτραυματισμοί, αλλά τους ξεπερνάμε για να το καλό της ομάδας».

Ο Άρης κατεβαίνει στο Βραχάτι με πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Βασικός πασαδόρος θα είναι ο Στέλιος Πιπέργιας. Ο Γιάννης Χαριτωνίδης έπαθε πελματιαία απονεύρωση και ακολουθεί θεραπεία. Επίσης, αυτό θα είναι και το τελευταίο ματς του Χρήστου Μπέλου με την ομάδα του Άρη, αφού ο έμπειρος διαγώνιος ενημέρωσε πως θα αποχωρήσει.

Ο Άρης προέρχεται από τη νίκη επί της Λαμίας με 3-0 σετ στη Μίκρα. Εκτός έδρας και σε τέσσερις αγώνες έχει νικήσει μόνο τη ΜΕΝΤ. Στοχεύει στην τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Γιώργος Γιάτσης δήλωσε πως: «Στην αποστολή, αυτή τη στιγμή, έχω οκτώ παίκτες κι αυτό τα λέει όλα. Ο Μπέλος ειδοποίησε τη διοίκηση πως θα αγωνιστεί για τελευταία φορά στον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό και από τη Δευτέρα αποχωρεί. Ο Χαριτωνίδης είναι τραυματίας και ο Μίλης είναι στην Εθνική Εφήβων. Αν μας παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, δεν θα υπάρχουν λύσεις.

Προσπαθούμε να τα λύσουμε όσο το δυνατόν συντομότερα. Αν πάρουμε κάποιο βαθμό ή βαθμούς με τον Παμβοχαϊκό, θα είναι ακόμα καλύτερα. Μετά την αποχώρηση του Μπέλου, πρέπει να γίνουν γρήγορες μεταγραφικές κινήσεις. Έχω έρθει σε επαφή με ορισμένους ξένους και δεν πρέπει να χρονοτριβήσουμε, ώστε να καλύψουμε τα κενά, ενόψει και του μεθεπόμενου αγώνα με την ΑΕΚ, που το θεωρώ πιο κρίσιμο ματς».

Στο παρελθόν, έχουν γίνει έξι αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων και αμφότερες μετρούν από τρεις νίκες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x