Βόλεϊ

Νέος τεχνικός στην Παναχαϊκή

Ο Μανώλης Συνοδικός θα είναι ο τεχνικός της Παναχαϊκής τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το πατρινό ΤΑΑ ανακοίνωσε την Πέμπτη την πρόσληψη του Έλληνα τεχνικού για τον επόμενο χρόνο, ώστε να τη βοηθήσει να παραμείνει ξανά στη Volley League.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του ΤΑΑ Παναχαϊκή ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Πατρινό προπονητή, Μανώλη Συνοδινό, για τη αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Συνεργάτης του Μανώλη Συνοδινού παραμένει ο Πατρινός Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο οποίος συνεχίζει για τέταρτη χρονιά στον πάγκο της Παναχαϊκής.

Ο Μανώλης Συνοδινός βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία της διοίκησης και συμφώνησε σε όλα, παρουσία του τιμ μάνατζερ της ομάδας, Κώστα Παπασταθόπουλου.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Μανώλης Συνοδινός δήλωσε πως: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Παναχαϊκή, αποτελεί τιμή για μένα η πρόταση που μου έγινε, καθώς υπογράφω το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο σε ένα ιστορικό σωματείο, όπως είναι η Παναχαϊκή, και χαίρομαι για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Γνωρίζω το Νίκο Ρουμελιώτη πολλά χρόνια και τη φιλοσοφία που έχει στο βόλεϊ και θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου για να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα, αυτό που προέχει είναι να συμπληρωθεί το ρόστερ σε όλες τις θέσεις και, στη συνέχεια, θα μιλήσουμε αναλυτικότερα για τους στόχους της νέας περιόδου».

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος είπε πως: «Πρώτα από όλα, είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην Παναχαϊκή και σε ένα γνώριμο περιβάλλον. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας, θέλουμε να ολοκληρωθεί το ρόστερ σε ορισμένες θέσεις, όμως, από εκεί και πέρα, στόχος μας τη νέα περίοδο είναι να δείξουμε κάτι παραπάνω, σε σχέση με τη φετινή σεζόν.

Θέλω να καλωσορίσω, από την πλευρά μου, τον Μανόλη Συνοδινό, και θα τον βοηθήσω όσο μπορώ, ενόψει της νέας χρονιάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x