Βόλεϊ

Να ξαναπάει στα… ψηλά ο Παναθηναϊκός

Τη νίκη που θα τον ανεβάσει ξανά στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα θα αναζητήσει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στην δέκατη αγωνιστική της Volleyleague.

Να επανέλθει μετά την ήττα απ’ τον Ολυμπιακό θέλει ο Παναθηναϊκός, στο δεύτερο σερί ντέρμπι που θα δώσει, αυτή τη φορά κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για τη δέκατη αγωνιστική της Volleyleague.

Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν στην Αλεξανδρούπολη χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και θέλουν να κλείσουν ιδανικά τη φετινή χρονιά, όπως τόνισε και ο αρχηγός της ομάδας, Σωτήρης Πανταλέων.

«Είναι ένα ακόμα ντέρμπι για την ομάδα μου. Πριν το κλείσιμο της χρονιάς και του Α΄ γύρου όλοι θέλουμε τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών. Δεν έχουμε χάσει κανένα ματς με κάτω τα χέρια κι αυτό το δείχνουν και τα αποτελέσματα. Είναι λίγο ιδιαίτερα αυτά τα ματς που γίνονται μέσα στις γιορτές γιατί υπάρχει μια μικρή χαλάρωση στην ψυχολογία και οι ομάδες δεν είναι το ίδιο προπονημένες. Καλό θα ήταν να μην παίζαμε αλλά αφού παίζουμε πρέπει να παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο Εθνικός έχει πολύ καλή ομάδα. Έχει κρατήσει τα ίδια στοιχεία παρά τις αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι κι αυτό είναι έργο Μουστακίδη που τον θεωρώ πολύ καλό προπονητή. Σίγουρα ο τρόπος που έχασε ο Εθνικός από την Κηφισιά είναι άσχημος αλλά αυτά συμβαίνουν στο βόλεϊ».

Στο στρατόπεδο του Εθνικού, ο Σάκης Μουστακίδης δούλεψε στον ψυχολογικό τομέα, ώστε να επανέλθει η ομάδα απ’ την ήττα στο ματς με την Κηφισιά, ενώ θα παραταχθεί χωρίς απώλειες κόντρα στους «πράσινους».

Ο τεχνικός του ακριτικού συλλόγου δήλωσε για το ματς: «Είναι ένα ακόμα ματς ψυχολογίας. Πρέπει να ξεπεράσουμε το κακό αποτέλεσμα της Κηφισιάς και να διδαχτούμε από τα λάθη που κάναμε εκεί. Καλύτερα να χάναμε 3-0 παρά με τον τρόπο που χάσαμε. Το έχουμε συζητήσει πολύ με τα παιδιά. Δεν κάτσαμε καθόλου στις γιορτές. Κάθε μέρα υπάρχει και βελτίωση και αυτό με γεμίζει αισιοδοξία. Θέλουμε αυτή τη νίκη για να διατηρήσουμε τη θέση μας και να μπούμε στον Β΄ γύρο με διαφορετική ψυχολογία. Ο Παναθηναϊκός πέρυσι που θεωρούνταν μια κακή χρονιά για αυτόν μας είχε νικήσει 3-0 στην έδρα μας. Άρα το εφετινό ματς είναι ακόμα πιο δύσκολο. Έχει αδυναμίες και προτερήματα ο Παναθηναϊκός. Αν παίξουμε με τον καλό ρυθμό μας δεν θα έχουμε πρόβλημα. Μέρες που είναι δίνουμε την ευκαιρία στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να κλείσουμε το 2014 με μία επιτυχία κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x