Βόλεϊ

Καλό ξεκίνημα για Κοτσιλιάνο-Ζουπάνη

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα των Γιώργου Κοτσιλιάνου και Νίκου Ζουπάνη στο Open μπιτς βόλεϊ της Κίνας, αποδεικνύοντας πως τους βολεύει το τουρνουά για διακρίσεις, μετά την πέμπτη περυσινή θέση.

Η Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ των ανδρών πέτυχε δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση και το πρωί της Πέμπτης κόντρα στους Καναδούς Χατς, Ρέντμαν θα διεκδικήσει την πρώτη θέση στον όμιλο, η οποία δίνει και την απευθείας πρόκριση στο δεύτερο γύρο των «νοκ άουτ».

Οι «Κότσι-Ζούπα» ξεκίνησαν με μια σχετικά εύκολη επικράτηση επί των Γιαπωνέζων Μουρακάμι/Τακαχάσι με 2-0 σετ (21-18, 21-15) για να ακολουθήσει μια αναμέτρηση «θρίλερ» κόντρα στους Ρώσους Λιαμίν/Μπαρσούκ, τους οποίους νίκησαν 2-1 σετ (32-34, 21-18, 15-9).

Στο πρώτο σετ, οι Έλληνες πρωταθλητές θα μπορούσαν να προηγηθούν, χωρίς να τα καταφέρουν, όμως τελικά «ανέτρεψαν» την κατάσταση και πήραν τη νίκη κόντρα στους πρώην Σοβιετικούς.

«Σίγουρα, υπάρχει ικανοποίηση από τις εμφανίσεις που έχουμε κάνει κι από τις δύο νίκες που πετύχαμε. Παίξαμε αρκετά καλά και, κυρίως, αντιδράσαμε σωστά, μετά την απώλεια του πρώτου σετ με τους Ρώσους. Έχουμε εξασφαλίσει την πρόκριση, αλλά θέλουμε τη νίκη με τους Καναδούς για να πάρουμε και την πρώτη θέση», τόνισε ο Κοτσιλιάνος.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x