Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Με οκτώ παίκτες στα... pits ενόψει ΑΕΚ

Με αρκετές απουσίες, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Mε γοργούς ρυθμούς, αλλά και αρκετά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με αντίπαλο την ΑΕΚ στην OPAP Arena.

O Ραζβάν Λουτσέσκου, για μια ακόμη φορά, είδε το πρόγραμμα της προπόνησης (15/10) να ολοκληρώνεται με απουσίες, ωστόσο εστίασε στο κομμάτι της τακτικής.

Απόντες ήταν οι κλινήρεις Σορετίρε και Κωνσταντέλιας που ταλαιπωρούνται από ίωση, ενώ Μπάμπα και Ζίβκοβιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο Μπράντον Τόμας, ανεβάζει στροφές, καθώς μαζί με τον Ότο έβγαλαν το μεγαλύτερος μέρος της προπόνησης, ενώ ο Ντόμινικ Κοτάρσκι μαζί με τον Αντώνη Τσιφτσή, έκαναν θεραπεία.


Το σχετικό δελτίο Τύπου:

Η μέρα ξεκίνησε με προθέρμανση κι ακολούθησε ένα μεγάλο παιχνίδι κατοχής με μικρές εστίες. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο προπονητής κι έδειξε στους παίκτες κάποια τακτικά κομμάτια εστιασμένα στο παιχνίδι με την Ένωση στην Αθήνα και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα υψηλής έντασης. Οι Σόλα Σορετίρε και Γιάννης Κωνσταντέλιας απουσίασαν από την προπόνηση λόγω ίωσης, οι Μπάμπα και Α.Ζίβκοβιτς έκαναν ατομικό στο γήπεδο, οι Μπράντον και Όττο έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης κι οι Κοτάρσκι και Τσιφτσής έκαναν θεραπεία.

Την Τετάρτη (16.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x