Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Ιδανικό για τον Παναθηναϊκό να αντιδράσει όπως η Εθνική - Πρέπει να βοηθήσει ο Μαξ, σημαντικός ο Μάγκνουσον»

Ο Νίκος Αθανασίου τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να παραδειγματιστεί από την αντίδραση της Ελλάδας στην απώλεια του Μπάλντοκ και μίλησε για τους Μαξ-Μάγκνουσον που... λείπουν.

Ευχής έργο θα ήταν για τον Παναθηναϊκό να έπαιρνε το παράδειγμα της Εθνικής μας αναφορικά με την διαχείριση της απώλειας του Τζορτζ Μπάλντοκ, στο ματς με τον ΟΦΗ, όπως σχολίασε ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η χθεσινή πρώτη προπόνηση, μετά την απρόσμενη απώλεια του Μπάλντοκ, ήταν πολύ δύσκολη για όλους στον Παναθηναϊκό. Η ενός λεπτού σιγή στο ξεκίνημα κράτησε πολύ παραπάνω και τα δάκρυα στα μάτια όλων δείχνουν την ένταση. Σίγουρα υπάρχει ένα φωτεινό παράδειγμα, μετά την αντίδραση της Εθνικής στο Γουέμπλεϊ, αλλά κάθε άνθρωπος και κάθε ομάδα είναι διαφορετικοί. Σίγουρα το ιδανικό για τον Παναθηναϊκό θα ήταν να συμβεί κάτι ανάλογο. Είναι όμως, μια κατάσταση, για την οποία δεν υπάρχει ένα εγχειρίδιο καλής διαχείρισης. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, την Κυριακή θα δούμε πως έχει λειτουργήσει όλο αυτό σε ομαδικό επίπεδο, ξεχωριστά είναι άλλο πράγμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε ως «θέμα» την απουσία του Μαξ -και- από το προσεχές ματς των «πράσινων» καθώς ο Μλαντένοβιτς έχει πάρει… επ’ ώμου την θέση και θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος για να αρχίσει να βοηθάει, έχοντας μάλιστα έρθει για να γίνει βασικός.

Ερωτηθείς για τον Μάγκνουσον και την επάνοδό του στον Παναθηναϊκό, ο Αθανασίου σημείωσε πως είναι θέμα προπονητή η χρησιμοποίησή του, πλέον, αλλά και ότι θα είναι πολύ σημαντική λόγω αυτών που μπορεί να προσφέρει.

Ενώ, επισήμανε ότι είναι πολύ νωρίς να μιλήσει για την 11άδα του «τριφυλλιού» αλλά εκτίμησε ότι ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν θα πάει σε πολλές αλλαγές στην Κρήτη.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x