Βόλεϊ

Φερνάντες: «Μακάρι να μείνω στην Ελλάδα»

Την επιθυμία της να συνεχίζει να αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα εξέφρασε η Μαρίσα Φερνάντες, η οποία επισκέφθηκε την Εθνική Ισπανίας στο κλειστό του Ρέντη.

Στην Ελλάδα θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται η Μαρίσα Φερνάντες, μετά το πέρασμα της απ’ την ΑΕΚ.

Η πρώην παίκτρια των «κιτρινόμαυρων» επισκέφθηκε την Εθνική Ισπανίας στο κλειστό του Ρέντη, όπου προετοιμάζεται για τα ματς της Ευρωπαϊκής Λίγκας κόντρα στην Ελλάδα.

Όταν ρωτήθηκε για τη συνέχεια της καριέρας της εξέφρασε την επιθυμία να μείνει, λέγοντας: «Δεν ξέρω ακόμη… Δεν έχω κάτι στα χέρια μου, αλλά μακάρι να μείνω στην Ελλάδα».

Όσον αφορά τις αναμετρήσεις της Ισπανίας κόντρα στην Ελλάδα, τάχθηκε υπέρ της Εθνικής ομάδας της χώρας της:

«Είδα τα ματς της περασμένης εβδομάδας και χάρηκα με τις νίκες που πέτυχε η χώρα μου. Ήταν σκληρά ματς, αλλά τα νεαρά κορίτσια μας έδειξαν χαρακτήρα. Με κάποια από τα κορίτσια έχω παίξει στην Εθνική, με κάποια άλλα έχω κάνει απλά προπονήσεις. Είναι μια νεανική ομάδα και χαίρομαι με την πρόοδο που έχουν κάνει», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε: «Στα ματς που παίξαμε στην Ισπανία η άμυνα μας ήταν αυτή που μας έδωσε τη νίκη, αφού η Ελλάδα δεν μπορούσε να τελειώσει τις επιθέσεις της. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε και τώρα και εύχομαι να γίνουν και πάλι δύο καλά και συναρπαστικά ματς».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ισπανίδα βολεϊμπολίστρια βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να δουλέψει με τον Γιώργο Βαβέτση, στις εγκαταστάσεις της BIOFIT:

«Λατρεύω τον Γιώργο Βαβέτση κι από τη στιγμή που έπρεπε να δουλέψω σε συγκεκριμένα πράγματα προκειμένου να ξεπεράσω το πρόβλημα που είχα με τον ώμο μου αποφάσισα να έρθω εδώ στην Αθήνα, όπου έχω και τη βοήθεια από τον γιατρό μου Σταύρο Τοΐλο, αλλά γενικά εδώ αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x