Βόλεϊ

Επέστρεψε στις νίκες η Κηφισιά

Μετά από 3 φιλικά που έμεινε μακριά απ’ τη νίκη η Κηφισιά, με τον Γιάννη Μαντέκα στη σύνθεσή της, επικράτησε του Παμβοχαϊκού 3-1 σε ένα απ’ τα τελευταία τεστ πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Άνετη νίκη με 3-1 σετ πανηγύρισε η Κηφισιά επί του Παμβοχαϊκού σε φιλικό προετοιμασίας στο Ζηρίνειο, μια βδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων των ομάδων.

Η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη, με τον Γιάννη Μαντέκα να μπαίνει στο τρίτο σετ, δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στο 3-0, ενώ οι δύο προπονητές συμφώνησαν να παίξουν ένα ακόμα, που κατέκτησε η ομάδα της Βόχας.

Κώστας Αρσενιάδης και Γιάννης Κλαρούδας δοκίμασαν αρκετά σχήματα στο ματς, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» που θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα.

Τα σετ: 3-1 (30-28, 25-18, 25-18, 19-25)

Α.Ο.ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Αρσενιάδης): Ρουμελιωτάκης, Νικολάκης, Γιοβάνοβιτς, Παπαγγελόπουλος, Σουλτανόπουλος, Φερέρα / Ταμπουρατζής (λ), Μαντέκας, Κυπριανός, Κόβαλτσουκ, Σούρδι.

Γ.Α.Σ.ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Κλαρούδας): Τερζής, Νέμεθ, Κανέλλος, Σαρικεϊσογλου, Τσουκ, Βούλιν / Ζήσης (λ), Δρογκάρης, Ασπιώτης, Στεβάνοβιτς, Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x