Βόλεϊ

Έκανε «σεφτέ» η Ηλιούπολη

Την πρώτη της νίκη στη φετινή Α1 βόλεϊ γυναικών σημείωσε την Κυριακή η Ηλιούπολη, επικρατώντας 3-1 σετ της νεοφώτιστης Θέτιδας.

Η Ηλιούπολη νίκησε 3-1 σετ τη Θέτιδα ενός έδρας, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών και πήρε την πρώτη νίκη της στη φετινή διοργάνωση, αφήνοντας χωρίς επιτυχία την ομάδα της Βούλας.

Δήμητρα Λυκογιάννη: «Είναι οι πρώτοι μας βαθμοί και είναι η αρχή μιας δύσκολης εβδομάδας που έπεται με δυο ντέρμπι σε έξι μέρες. Για αυτό και θα θέλαμε σήμερα να είχαμε κάνει το 3-0, αλλά κάναμε μια "κοιλιά" στο τρίτο σετ, επαναπαυτήκαμε, όμως "κυνηγούσαμε" στο σκορ και ήταν εύκολο για τη Θέτιδα να τελειώσει το σετ. Κοιτάμε μπροστά».

Αγγελική Γεωργοπούλου: «Μπήκαμε αγχωμένες, ενώ δεν θα έπρεπε, καθώς ήταν ένα ελεύθερο ματς. Σίγουρα, η Ηλιούπολη έχει πιο έμπειρες παίκτριες που έχουν παίξει την κατηγορία, αλλά εμείς κάναμε πολλά λάθη. Μετά το 2-0, παίξαμε ελεύθερα, πιέσαμε στο σερβίς, μπήκαμε δυναμικά, αλλά η διαφορά εξανεμίστηκε, εξαιτίας των λαθών».


Τα σετ: 25-17, 25-20, 23-25, 25-19

ΓΣ Ηλιούπολης (Λυκογιάννη): Γκλιγκόροβιτς, Σπανού, Κις, Γιοβάνη, Σαλούστρου, Τσουμήτα, Κοκίου –λ / Γκρέκα

Θέτις Βούλας (Γεωργοπούλου): Κιουτσιούκη, Αργυροπούλου, Τουρνάκη, Χριστινίδου, Τοντάι, Βαρουδάκη, Ξυντάρα -λ / Μελετιάδη, Γαληνού, Λεωνίδου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x