Γαλλία

Μονακό: Η αριστοκρατική φωτογράφιση με Ριμπολόβλεφ στα 100 χρόνια του συλλόγου

Άκρως εντυπωσιακή η φωτογράφιση της Μονακό για τη σεζόν 2024-25.

Αποκαλύφθηκε και εντυπωσιάζει η επίσημη φωτογράφιση της Μονακό για τη σεζόν 2024-25.

Οι Μονεγάσκοι συμπληρώνουν 100 χρόνια ζωής και έκαναν special… παρουσίαση της ομάδας στο παλάτι του Πρίγκιπα Αλβέρτου Β και στην οποία φιγουράρει και ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ. Μαζί του είναι Πρίγκιπας, αλλά και ο προπονητής, Άντολφ Χίτερ, όπως και ο αθλητικός διευθυντής, Τιάγκο Σκούρο.

Δεξιά και αριστερά της φωτογραφίας, στα σκαλοπάτια της αυλής του παλατιού βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές (μαζί με το σταφ του τεχνικού τιμ) της ομάδας, η οποία έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν στο πρωτάθλημα του Championnat, μετρώντας έξι νίκες και μία ισοπαλία, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην κορυφή της Λίγκας.

Επιπλέον, έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στο Champions League, στο οποίο επικράτησε 2-1 της Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα, ενώ στη 2η αγωνιστική ήρθε 2-2 κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Κάνοντας τρομερό come back στο φινάλε, επιστρέφοντας από το 2-0.

Ιδιαίτερη αναφορά τόσο στην φωτογράφιση, όσο και στην ομάδα που έχει χτίσει ο Ρώσος επιχειρηματίας για τα 100 χρόνια του συλλόγου κάνει η «Equipe».

Μονακό: Η αριστοκρατική φωτογράφιση με Ριμπολόβλεφ στα 100 χρόνια του συλλόγου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x