Βόλεϊ

Είδε Καλντέιρα στην Τουρκία ο Ολυμπιακός

Πριν λίγους μήνες έφυγε απ’ τον Ολυμπιακό, μετά την κατάκτηση του νταμπλ. Ο Λεονάρντο Καλντέιρα δεν ξέχασε τους συμπαίκτες του, τους οποίος συνάντησε στο τουρνουά της Κωνσταντινούπολης που συμμετέχουν

Έναν… όχι και τόσο παλιό γνώριμο συνάντησε στην Τουρκία ο Ολυμπιακός. Ο Λεονάρντο Καλντέιρα -που πέρυσι κατέκτησε το νταμπλ με τους «ερυθρόλευκους»- επισκέφτηκε την παλιά του ομάδα στο γήπεδο και είδε το ματς κόντρα στη Γαλατά.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος, ως παίκτης της Μπεσίκτας και κάτοικος Κωνσταντινούπολης, υποδέχτηκε τους παλιούς του συμπαίκτες, συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί τους, αλλά και με τον Δημήτρη Καζάζη και τον Νίκο Μαντούβαλο.

Μάλιστα, έμεινε μαζί τους πάνω από πέντε ώρες -σε γήπεδο και ξενοδοχείο- ενώ φεύγοντας εξέφρασε την αγάπη του για την παλιά του ομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μόνο Ολυμπιακός. Ολυμπιακάρα».

Στα αγωνιστικά πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν εντατικά την προετοιμασία τους. Ο Δημήτρης Καζάζης είδε μαζί με τους παίκτες του βίντεο, που είχαν φτιάξει οι στατιστικολόγοι Γιάννης Γεωργιάδης και Αντώνης Βουρδέρης, με τα θετικά και τα αρνητικά της Χάλμπανκ που θα αντιμετωπίσουν σήμερα (Κυριακή 28/9), ενώ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και την εικόνα τους στο φιλικό με τη Γαλατά μέσα από βίντεο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x