Βόλεϊ

Δύο… βήματα μακριά απ’ τους «8» ο Εθνικός

Το μεγάλο ματς για την πρόκριση στους «8» του Τσάλεντζ Καπ θα δώσει την Τετάρτη (21/1) στις 20.00 ο Εθνικός, που θα υποδεχτεί την Φάντρα Ζλιν, θέλοντας την κατάκτηση μόνο δύο σετ για να πανηγυρίσει.

Ένα βαθμό μακριά απ’ την πρόκρισή του στους «8» του Τσάλεντζ Καπ βρίσκεται ο Εθνικός, ο οποίος θα υποδεχτεί στην Αλεξανδρούπολη την τσεχική Φάτρα Ζλιν την Τετάρτη (21/1) στις 20.00.

Η ακριτική ομάδα θα πανηγυρίσει την πρόκριση κατακτώντας μόλις δύο σετ, ενώ σε περίπτωση ήττας με 3-0 ή 3-1 θα κριθεί στο χρυσό σετ.

Ο Σάκης Μουστακίδης, πάντως, στις δηλώσεις του ενόψει του ματς, στάθηκε στην κούραση των παικτών του, τονίζοντας: «Κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος. Εμείς με την απόδοση μας κάνουμε τα παιχνίδια εύκολα ή δύσκολα. Η νίκη με 3-0 στον πρώτο αγώνα μας δινει πλεονέκτημα αλλά δεν μας εξασφαλίζει την πρόκριση. Είναι μοναδική ευκαιρία να προκριθούμε για πρώτη φορά στην 8αδα. Το βασικό πρόβλημα για την ομάδα μου είναι η κούραση. Είναι αλήθεια πως ζητήσαμε αναβολή του αγώνα μας με τον Άρη. Μέσα σε 15 μέρες θα δώσουμε έξι αγώνες σε πρωτάθλημα, Ευρώπη και Λιγκ Καπ. Δεν μας δόθηκε αναβολή. Οφείλουμε να συνεχίσουμε και να παλέψουμε όλους τους στόχους. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Ο κόσμος είναι η πηγή ενέργειας που έχουμε για να συνεχίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x