Βόλεϊ

Αρειανή η MVP της πρεμιέρας

Η Ζου Καετάνο αναδείχτηκε η κορυφαία παίκτρια της πρεμιέρας της Α1 βόλεϊ γυναικών, μετά την μεγάλη έκπληξη που έκανε ο Άρης επικρατώντας 3-1 σετ του ΑΟ Θήρας.

Η μεγάλη έκπληξη της πρεμιέρας ανέδειξε και την κορυφαία παίκτρια της αγωνιστικής. Η Ζου Καετάνο ήταν αυτή που ξεχώρισε στη μεγάλη νίκη του Άρη επί του ΑΟ θήρας με 3-1 σετ και πήρε την πρώτη τιμητική διάκριση της χρονιάς.

Η Βραζιλιάνα ακραία αναδείχτηκε MVP για πρώτη φορά στα τρία χρόνια που μετράει στο ελληνικό πρωτάθλημα και δεν έκρυψε την ικανοποίησή της για αυτό, μιλώντας στο επίσημο σάιτ της ΕΟΠΕ.

«Είναι η πρώτη φορά που αναδεικνύομαι MVP και λογικό είναι να νιώθω ικανοποίηση. Πάνω απ’ όλα είναι μια επιβράβευση της δουλειάς και της προσπάθειας, αλλά κι ένα κίνητρο για να συνεχίσω ακόμη πιο δυνατά, όμως το πιο σημαντικό είναι η ομάδα και η νίκη που πετύχαμε».

Μετά από τρία χρόνια στην Ελλάδα και έχοντας ως βάση στη Θεσσαλονίκη η Καετάνο δηλώνει πως έχει βρει το σπίτι της, τονίζοντας όμως πως δεν το σκεφτόταν έτσι απ' την αρχή.

«Τότε σκεφτόμουν 8 μήνες είναι θα περάσουν και θα γυρίσω πίσω στην Βραζιλία, αλλά στην ζωή τελικά κανείς δεν ξέρει τι θα του συμβεί. Η Θεσσαλονίκη είναι πλέον είναι το σπίτι μου και δεν την αλλάζω».

Όσο για τη μεγάλη νίκη επί του ΑΟ Θήρας σχολίασε: «Πριν τον αγώνα όλοι μιλούσαν για την Σαντορίνη κι όχι για εμάς. Για να κερδίσεις όμως ένα παιχνίδι πρέπει να παίξεις μέσα στο γήπεδο κι αυτό κάναμε εμείς γιατί έχουμε πει από την αρχή ότι σε κάθε παιχνίδι θα παίζουμε για τη νίκη. Η Σαντορίνη ίσως μας υποτίμησε και το πλήρωσε. Στην Θεσσαλονίκη και στο γήπεδο μας όποιος έρθει με τέτοια νοοτροπία θα το πληρώσει».

Ενώ για την ιδανική πρεμιέρα που έκανε ο Άρης στην μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ και τους φετινούς στόχους τόνισε: «όλοι μέσα στην ομάδα πιστεύουμε ότι έχουμε ένα σύνολο που μπορεί να παίξει καλό βόλεϊ και να φτάσει ψηλά. Το πόσο θα το δούμε, αρκεί να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x