Βόλεϊ

Απορρίφθηκε η ένσταση της Κυζίκου

Η αθλητική δικαστής της ΕΣΑΠ, Βασιλική Παπαστεργίου, έκρινε εκπρόθεσμη της ένσταση της Κυζίκου Νέας Περάμου και την απέρριψε την Τρίτη.

Η κ. Παπαστεργίου έκρινε απαράδεκτη την ένσταση των νεοφώτιστων στη Volley League, καθώς, σύμφωνα με το άρθρο 25 του γενικού κανονισμού πρωταθλημάτων της ΕΟΠΕ, «οι ενστάσεις που αφορούν την αντικανονικότητα του γηπέδου υποβάλλονται πριν από την έναρξη του αγώνα».

Στην προκειμένη περίπτωση, όπως προκύπτει από το φύλλο αγώνα του ματς με την Κηφισιά, η ένσταση κατατέθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης, ενώ στο σκεπτικό της απόφασης «σημειώνεται ότι πριν την έναρξη του αγώνα δεν διατυπώθηκε, έστω κάποια επιφύλαξη, γεγονός που επιβεβαίωσε ο εξετασθείς μάρτυρας», ο οποίος ήταν ο παράγοντας της ομάδας των βορείων προαστίων, Θεόδωρος Δεληγιαννάκης.

Πάντως, ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης, Νώντας Γεροθόδωρος, δεν επιβεβαιώνει τα όσα αναγράφονται στο σκεπτικό της απόφασης, αλλά υποστηρίζει τα ακριβώς αντίθετα. «Πριν την έναρξη του αγώνα και πριν γίνει η κλήρωση, ο αρχηγός της Κυζίκου ενημέρωσε ότι θέλει να καταθέσει ένσταση για αντικανονικότητα του γηπέδου και ενημερώθηκε και ο αρχηγός της Κηφισιάς.

Η ένσταση καταγράφηκε κι εμείς, από την πλευρά μας, αναφέραμε την εξαίρεση που αναγράφεται στην προκήρυξη ως προς το Ζηρίνειο», τόνισε ο κ. Γεροθόδωρος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x