Βόλεϊ

Άνετα η ΑΕΚ την Κηφισιά

Άνετη νίκη με 4-0 σετ πήρε η ΑΕΚ επί της Κηφισιάς στο φιλικό που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στο Ζηρίνειο.

Χωρίς να δυσκολευτεί η ΑΕΚ επικράτησε 4-0 σετ της Κηφισιάς στο φιλικό που έδωσαν οι δύο ομάδες το απόγευμα της Παρασκευής (3/10) στο Ζηρίνειο.

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με αρκετά προβλήματα τραυματισμών, αφού Ταμπουρατζής και Φερέρα έμειναν εκτός, ενώ αρκετοί παίκτες αγωνίστηκαν με μικροενοχλήσεις, κόντρα στην πλήρη ΑΕΚ, που έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν δυσκολεύτηκαν να κάνουν το 3-0, ενώ το ματς σταμάτησε στο 4-0, μετά από απόφαση των δύο προπονητών να παιχτεί ένα ακόμα σετ.

Επόμενο φιλικό για την ΑΕΚ είναι το Σάββατο (4/10) στη Σύρο κόντρα στο Φοίνικα στις 19.00, ενώ η Κηφισιά δεν έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής κάποιο.

Τα σετ: 24-26, 15-25, 23-25, 8-15

ΑΟ Κηφισιάς (Αρσενιάδης): Γιοβάνοβιτς, Σουλτανόπουλος, Παπαγγελόπουλος, Κόβαλτσιουκ, Νικολάκης, Ρουμελιωτάκης, Κάπελλας (λ) /Σούρδι, Κυπριανός, Κόντος

ΑΕΚ (Ελγέτα): Κρίνιτς, Ανδρεάδης, Πέτρογλου, Παγιάν, Παπαδημητρίου (λ), Ραντούνοβιτς, Μπουρκόφσκι / Μιχαλόπουλος, Γκούζντα (λ), Γεωργιάδης, Ίλιτς, Οικονόμου, Kατσανεβάκης, Μαντέκας

Ο προπονητής της ΑΕΚ Χόρχε Ελγκέτα δήλωσε για το ματς: «Έχω πει ότι θέλω να κερδίζουμε κάθε ματς. Κι αυτή η νοοτροπία περνάει σιγά-σιγά στην ομάδα. Σήμερα αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα και δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Κάθε εβδομάδα βάζουμε ψηλότερα τον στόχο. Είμαι ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά και από την συνολική δουλειά που έκανε η ομάδα σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x