Βόλεϊ

Άλλαξε ημερομηνία το Λιγκ Καπ

Μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος (17-19 Οκτωβρίου) θα διεξαχθεί η πρώτη φάση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», αντί για τις 10-12 του μήνα που είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Στις 17 Οκτωβρίου θα μπουν οι ομάδες στο γήπεδο για την Α’ φάση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» όπως ανακοίνωσε η ΕΣΑΠ.

Στη συνεδρίαση της Τετάρτης η διοργανώτρια των αγώνων, μετά από συνεννόηση με τις ομάδες, αποφάσισε την αλλαγή της αρχικής ημερομηνίας (10-12/10) για μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση:

«Η ΕΣΑΠ ανακοινώνει πως οι αγώνες των ομίλων της Α΄φάσης του League Cup «Νίκος Σαμαράς» 2014-15 θα διεξαχθούν 17-19 Οκτωβρίου αντί 10-12 του μήνα που είχε αποφασιστεί στη συνεδρίαση του Δ.Σ. την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου.

Η απόφαση για διεξαγωγή των αγώνων της Α΄φάσης στις 10-12 Οκτωβρίου είχε αποφασιστεί μετά από αίτημα της Ορεστιάδας που είχε εκδόσει αεροπορικά εισιτήρια για τις ομάδες που θα φιλοξενήσει ως διοργανώτρια των αγώνων του Α΄ ομίλου. Μετά τη σύμφωνη γνώμη της Ορεστιάδας αλλά και την εισήγηση των προπονητών όλων των ομάδων η ΕΣΑΠ αποφάσισε η Α΄φάση του League Cup να γίνει κανονικά μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Volleyleague στις 25 Οκτωβρίου
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x