Stoiximan Super League

Τσανάκας: «Ο Γουίλιαν θέλει να βοηθήσει άμεσα τον Ολυμπιακό»

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε ο Γιώργος Τσανάκας, μιλώντας για τη δίψα του Γουίλιαν να βοηθήσει το συντομότερο δυνατό αλλά και τα μεταγραφικά ζητήματα.

Τον επαγγελματισμό αλλά και τη δίψα που δείχνει ο Γουίλιαν από τα πρώτα 24ωρα της παρουσίας του στον Ολυμπιακό εξήρε ο Γιώργος Τσανάκας.

Μιλώντας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM τόνισε πως ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δείχνει διάθεση να βρει ρυθμό και να… φτάσει σε προπονήσεις τους συμπαίκτες του το συντομότερο δυνατό. Κάτι που αποδεικνύεται και από το διπλό πρόγραμμα που ακολούθησε σήμερα αλλά και από το γεγονός ότι θέλει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος προς όφελός του.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, σημείωσε από τη μία πως ο χρόνος πλέον πιέζει τους «ερυθρόλεκους» αφού απομένουν λιγότερες από 30 ώρες για τη δήλωση της ευρωπαϊκής λίστας, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως οι άνθρωποι του συλλόγου κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια. Διότι υπάρχει το ενδεχόμενο να αποκτηθεί δημιουργικός μέσος, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί τελείως και ο αριστερός μπακ.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Γιώργο Τσανάκα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x