Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Θα πάρει φοβερές βοήθειες από Γουίλιαν ο Ολυμπιακός»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μίλησε για τη σημασία της μεταγραφής του Γουίλιαν αλλά και τις επόμενες κινήσεις του Ολυμπιακού.

Σχολιάζοντας τη μεταγραφή του Γουίλιαν στον Ολυμπιακό, ο Κώστας Νικολακόπουλος μέσα από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 εξέφρασε την εκτίμηση πως αν δεν υπάρξουν συγκλονιστικά απρόοπτα, ο Βραζιλιάνος θα δώσει φοβερές βοήθειες στο δημιουργικό/επιθετικό κομμάτι.

Σε ό,τι αφορά στην απόκτηση κεντρικού δημιουργικού χαφ, τόνισε πως ο Ολυμπιακός διέψευσε το όνομα του Ουνάχι και είπε πως μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει έτοιμη μεταγραφή για τη θέση αυτή, χωρίς να αποκλείει εξελίξεις μέχρι αύριο βράδυ που δηλώνεται η λίστα, κάτι που ισχύει και για τη θέση του αριστερού μπακ.

Υπενθύμισε, δε, ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι ξεκάθαρος σε όσα λέει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και δημοσίως, ότι δεν θα κάνει μεταγραφή απλά για να… κάνει και θα πρέπει να είναι βέβαιος πως ο παίκτης που θα επιλεγεί θα προσφέρει στον Ολυμπιακό και δεν θα είναι απλώς ένα συμπλήρωμα στο ρόστερ. Οπότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x