Stoiximan Super League

Τσανάκας: «Τουλάχιστον μια ακόμη μεταγραφή ο Ολυμπιακός - Σε πολύ καλή κατάσταση ο Γουίλιαν»

Ο Γιώργος Τσανάκας μίλησε για τη μεταγραφή του Γουίλιαν και τις επόμενες κινήσεις του Ολυμπιακού.

Στις παραμέτρους της μεγάλης μεταγραφής του Γουίλιαν από τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσανάκας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το συμβόλαιο του Γουίλιαν είναι κοντά στα 4,5 εκατ. ευρώ, μεγαλύτερο και από αυτό που είχε στη Φούλαμ. Μπορεί να είναι 36 ετών, αλλά προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν, έχει κίνητρο και έκανε προετοιμασία με τρεις γυμναστές το καλοκαίρι, με τα εργομετρικά του να είναι πολύ καλά. Προορίζεται κυρίως για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, με βάση τις συζητήσεις που έκανε με τον Μεντιλίμπαρ», επισήμανε.

Όσο για τις επόμενες κινήσεις των Πειραιωτών; «Θα γίνει τουλάχιστον μια ακόμη μεταγραφή, ενδεχομένως και δύο , παρότι τα χρονικά περιθώρια είναι στενά. Η μια μεταγραφή θα είναι οκταροδεκάρι, στη λίστα είναι ο Ζοάο Μάριο της Μπενφίκα, αλλά φαίνεται πως καταλήγει στην Μπεσίκτας (σ.σ. αναμένεται στην Τουρκία το απόγευμα). Υπάρχει και άλλη μια πολύ καλή λύση, που δεν έχει βγει προς τα έξω αλλά ακούω πως είναι από το γαλλικό πρωτάθλημα. Υπάρχει και σοβαρή σκέψη για αριστερό μπακ, με καλές πιθανότητες να έρθει ένας παίκτης ως επιπλέον λύση δίπλα στον Ορτέγκα. Μια λύση είναι ο Τόφολο, που έπεσε τρίτος στην ιεραρχία της Νότιγχαμ».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x