Stoiximan Super League

Στην Ελλάδα ο Ολιβέιρα, υπογράφει στον Ολυμπιακό!

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα βρίσκεται από το πρωί στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6!

Τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού προβάρει Σέρτζιο Ολιβέιρα! Όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο 32χρονος Πορτογάλος χαφ βρίσκεται από το πρωί στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Ο παίκτης θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα ανακοινωθεί. Το συμβόλαιό του θα έχει διάρκεια 2+1 ετών, βάσει της πληροφορίας, που μετέφερε μέσω social media ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος επιβεβαίωσε και εκείνος από την πλευρά του τη μεταγραφή.

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα προστίθεται στο ρόστερ του Ολυμπιακού για να αποτελέσει το τελευταίο -εκτός απροόπτου- κομμάτι στο παζλ του φετινού ρόστερ της ομάδας. Πρόκειται για μία μεταγραφή, που οι «ερυθρόλευκοι» έψαχναν τις τελευταίες ημέρες, αφού ήθελαν να αποκτήσουν έναν δημιουργικό μέσο, ώστε να καλύψει το κενό, που άφησε ο Όρτα. Και ο Ολιβέιρα ήταν από τα προφίλ, που ταίριαζαν στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Από την άλλη, ο 32χρονος box-to-box χαφ, ο οποίος, θυμίζουμε, έχει περάσει και από τον ΠΑΟΚ, έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού ήταν ειλημμένη απόφαση να αποχωρήσει από τη Γαλατάσαραϊ.

Ο Ολιβέιρα είναι ένας ποδοσφαιριστής που ταιριάζει και στα «θέλω» του Μεντιλίμπαρ. Είναι ψηλό κορμί, διαθέτει εξαιρετική τεχνική και μπορεί να υποστηρίξει τόσο το pressing όσο και το κάθετο ποδόσφαιρο. Είναι 13 φορές διεθνής με την Πορτογαλία χαφ, ξεκίνησε την καριέρα του από την Πόρτο και έχει αγωνιστεί σε Μπέιρα Μαρ, Μαλίν, Πενιαφέλ, Πάσος Φερέιρα, ΠΑΟΚ, Ναντ, Ρόμα και Γαλατάσαραϊ.

Έχει πλούσια εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ μεταξύ άλλων έχει φορέσει 174 φορές τη φανέλα της Πόρτο, έχοντας 39 γκολ και 24 ασίστ. Παράλληλα, έχει κατακτήσει πολλούς εγχώριους τίτλους στην καριέρα του με Πόρτο, Γαλατάσαραϊ, το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ, αλλά και το Conference League με τη Ρόμα. Φυσικά θα δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x