Stoiximan Super League

Έκλεισε Σέρτζιο Ολιβέιρα ο Ολυμπιακός

Στον box-to-box μέσο που έψαχνε κατέληξε ο Ολυμπιακός αφού κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Το πιθανότατα τελευταίο κομμάτι του ρόστερ της σεζόν προσθέτει ο Ολυμπιακός. Όπως μετέδωσε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM ο Ηρακλής Αντύπας λίγο πριν τις 02:00 το βράδυ, οι Πειραιώτες προχωρούν στην απόκτηση του Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Πρόκειται για μια μεταγραφή που οι ερυθρόλευκοι έψαχναν τις τελευταίες ημέρες, αφού ήθελαν να αποκτήσουν έναν δημιουργικό μέσο. Και ο Ολιβέιρα ήταν από τα προφίλ που ταίριαζαν στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο 32χρονος box-to-box χαφ έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού ήταν ειλημμένη απόφαση να αποχωρήσει από τη Γαλατασαράι.



Ο Ολιβέιρα αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που ταιριάζει και στα θέλω του Μεντιλίμπαρ. Είναι ψηλό κορμί, διαθέτει εξαιρετική τεχνική και μπορεί να υποστηρίξει τόσο το pressing όσο και το κάθετο ποδόσφαιρο.

O 13 φορές διεθνής με την Πορτογαλία χαφ είχε ξεκινήσει την καριέρα του από την Πόρτο και έχει αγωνιστεί σε Μπέιρα Μαρ, Μαλίν, Πενιαφέλ, Πάσος Φερέιρα, ΠΑΟΚ, Ναντ, Ρόμα και Γαλατασαράι.

Έχει πλούσια εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ μεταξύ άλλων έχει φορέσει 174 φορές τη φανέλα της Πόρτο, έχοντας 39 γκολ και 24 ασίστ. Παράλληλα, έχει κατακτήσει πολλούς εγχώριους τίτλους στην καριέρα του με Πόρτο, Γαλατασαράι, το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ αλλά και το Conference League με τη Ρόμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x