Το δικό του σχόλιο για την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού και το ρόστερ με τη λογική του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε ο Γιώργος Τσανάκας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι πρωτόγνωρο αυτό που συνέβη με την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού. Θυμάμαι εποχές που είχε μείνει έξω ο Φορτούνης, ο Φουστέρ είχε μείνει εκτός, για να χωρέσουν όλοι. Πραγματικά είναι μεγάλο θέμα πότε είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Ολυμπιακός πέτυχε αυτό που ήθελε, να αποσυμφορήσει το ρόστερ του, αφού και η Β’ ομάδα συμβόλαια είναι. Ήταν 32-33 συμβόλαια που έφυγαν. Πρόκειται για μεγάλο ξεσκαρτάρισμα. Τα 8/11 της περσινής ενδεκάδας είναι ίδια. Λείπει ο Ποντένσε, ο Φορτούνης και ο Ιμπόρα σε σχέση με το β’ μισό της σεζόν. Άλλαξε και η μεταγραφική πολιτική του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν πήγε σε πολλές μεταγραφές. Είχε κλείσει μέχρι τις 31/7 όλους τους απαραίτητους παίκτες και μετά πήγε για τις άλλες κινήσεις, τον Κάρμο, τον Σέρτζιο Ολιβέιρα και Γουίλιαν. Παράλληλα, δίνει ευκαιρίες στους νεαρούς από την Κ19, οι οποίοι παίρνουν τη θέση άλλων που αποχώρησαν», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός, μετά από αυτή τη μεταγραφική περίοδο, φάνηκε ότι θα πάει με ένα ευέλικτο ρόστερ, όπως ήθελε ο Μεντιλίμπαρ, 24 παίκτες + 4 τερματοφύλακες και τους νέους μέσα σε αυτό το υλικό. Το μικρό ρόστερ έχει τα καλά του, γιατί οι περισσότεροι παίκτες θα έχουν ρυθμό, θα μπει και το Κύπελλο στην εξίσωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x