Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας στάθηκε στη μεταγραφή του Σέρτζιο Ολιβέιρα, ο οποίος υπέγραψε για 2+1 χρόνια ως ελεύθερος από τη Γαλατασαράι, και είπε ότι ο Πορτογάλος μέσος ήταν μία χαρά στα εργομετρικά τεστ, κάτι που έχει σημασία γιατί εδώ και αρκετούς μήνες είναι εκτός δράσης. Όμως έκανε προετοιμασία με τον τουρκικό σύλλογο και λογικά απλά θα χρειαστεί ένα διάστημα για να βρει πάλι το ρυθμό του, κάνοντας την εκτίμηση πως όταν αυτό γίνει έχει την ποιότητα να βοηθήσει πάρα πολύ δημιουργικά-επιθετικά.

Εξήγησε, παράλληλα, πως ενώ ήταν βασικός στη «Γαλατά», αναγκάστηκε να κάνει μία επέμβαση τον περασμένο Δεκέμβριο για ρήξη στον θωρακικό μυ, μένοντας εκτός δράσης για δύο μήνες. Όταν γύρισε τον Φεβρουάριο είχε χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα από τους αντικαταστάτες του, ήρθε σε προστριβή με τον Τούρκο προπονητή (Οκάν Μπουρούκ), για αυτό και δεν έπαιξε στο τελευταίο τρίμηνο της σεζόν.

Χθες το βράδυ ο Ολυμπιακός δήλωσε τη λίστα για το League Phase του Europa League, που ουσιαστικά είναι δύο ενδεκάδες, οι 5 μικροί από την Κ19 και δύο ακόμα τερματοφύλακες (Αναγνωστόπουλος-Έξαρχος).

Κατά τα άλλα, ο Βέζο πήγε δανεικός στην Εγιούπσπορ και οι Πειραιώτες επισημοποίησαν την απόκτηση ενός 18χρονου Νιγηριανού, του Γιουσούφ, που εντυπωσίασε στην πρεμιέρα της Κ19 στο 4-1 με τη Λαμία, έχοντας γκολ και ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x