Τα τελευταία νέα για τα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΚ μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Εκεί που καίει είναι το δεξί άκρο της επίθεσης και της άμυνας. Η ΑΕΚ πηγαίνει για τον Κορέα, αλλά δεν έχουμε ουσιαστική εξέλιξη, αφού ο παίκτης εξετάζει τις προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν από κορυφαία πρωταθλήματα. Θα εξετάσει ό,τι καλύτερο υπάρχει από κορυφαίο πρωτάθλημα. Από την άλλη, κακό για τον ίδιο πως δεν έκανε μία καλή σεζόν με τη Μαρσέιγ. Περιμένουμε να δούμε αυτή την εξέλιξη, για τη γραμμή κρούσης, εκεί που υπάρχει ο Λιβάι Γκαρσία», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Περιμένουμε να δούμε αν θα αλλάξει κάτι για την απόφασή του, για να έρθει στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που να τον απασχολεί, πέρα από το ενδεχόμενο να παίξει σε κορυφαίο πρωτάθλημα. Στα οικονομικά, η ΑΕΚ φαίνεται πως τον καλύπτει και στο γεγονός της απόκτησής του από την Ίντερ. Το θέμα του Κορέα είναι 20-25 μέρες στο προσκήνιο. Είναι δεδομένο πως μιλάμε για απόκτηση και όχι για δανεισμό. Δεν υπάρχει περίπτωση η Ίντερ να τον δώσει με δανεισμό», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τον Λαμέλα, υπογράμμισε πως «υπάρχει αυτή η αναφορά του δημοσιογράφου που είχε αποκαλύψει το θέμα για την ΑΕΚ. Δεν έχει αλλάξει κάτι επί της ουσίας. Είναι κάτι που σύντομα θα ξεκαθαρίσει για την ΑΕΚ αυτή η περίπτωση. Γιατί έχει κολλήσει, αν έχει κολλήσει, θα φανεί το επόμενο διάστημα. Για εμένα, είναι να τελειώσουν κάποια τυπικά θέματα, να δείξει κάποιο έγγραφο. Είναι πάρα πολύ ικανοποιημένος με την προσφορά της ΑΕΚ και δεν έχει βρει κάποια αντίστοιχη, ενώ έχει πειστεί από το πλάνο του Ματίας Αλμέιδα. Δύσκολα θα βρει πρόταση σαν της ΑΕΚ. Θεωρώ ότι θα έχει θετική έκβαση, αλλά θα το δούμε αυτό».

Ακούστε τι άλλο είπε για τον Οντουμπάτζο και τις ενδεχόμενες αποχωρήσεις:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x