Stoiximan Super League

«Φρένο στη μεταγραφή Λαμέλα στην ΑΕΚ», γράφουν στην Αργεντινή

Ο δημοσιογράφος που έκανε προ ημερών λόγο για συμφωνία για τριετές συμβόλαιο, αναφέρει πως η μετακίνηση του Έρικ Λαμέλα στην ΑΕΚ έχει «παγώσει» για την ώρα.

«Προς το παρόν, η μεταγραφή του Έρικ Λαμέλα στην ΑΕΚ έχει φρενάρει». Αυτό αναφέρει σε ένα λιτό tweet ο δημοσιογράφος Ουριέλ Λουγκτ, που προ ημερών είχε βγάλει την είδηση πως η «Ένωση» είχε συμφωνήσει με τον Αργεντινό επιθετικό για τρία χρόνια.

Σύμφωνα με τα όσα προέκυπταν μέχρι και χθες, ο 32χρονος άσος έχει συμφωνήσει προφορικά με τους «κιτρινόμαυρους», ωστόσο το θέμα δεν έχει ακόμη κλείσει οριστικά. Ο παίκτης διεκδικείται από αρκετές ομάδες της πατρίδας του και όχι μόνο και εκτιμάται πως μέσα στη βδομάδα θα υπάρξει κατάληξη στην υπόθεση.



Στο μεταξύ, η ΑΕΚ συνεχίζει τις επαφές με την Ίντερ για τον 29χρονο Αργεντινό φορ Άνχελ Κορέα που φέρεται θετικός στο να έρθει στην «Ένωση», ενώ ψάχνεται και για μια ακόμη δυνατή προσθήκη, στη θέση του αριστερού μπακ.

Σημειώνεται πως οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να δηλώσουν μέχρι την Παρασκευή τη λίστα των παικτών που θα είναι διαθέσιμοι για τα ματς του β’ προκριματικού γύρου του Conference League απέναντι σε Βελέζ ή Ίντερ Εσκάλδες (ο αντίπαλος θα προκύψει την Πέμπτη). Μέχρι και τη Δευτέρα, πάντως, υπάρχει δυνατότητα για δύο αλλαγές στην τελική λίστα, συνεπώς αν κάποια μεταγραφή ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες θα προλάβει να δηλωθεί ως τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x