Stoiximan Super League

Το… τερμάτισαν οι Μεξικανοί: «Η ΑΕΚ ''χρησιμοποίησε'' τον Αντούνα για να πάρει τον Λαμέλα»

Η μεξικανική Record ισχυρίζεται πως η ΑΕΚ «χρησιμοποίησε» το όνομα του Ουριέλ Αντούνα για να αποκτήσει τον Έρικ Λαμέλα.

Αφού πήραν απόφαση πως ο Ορμπελίν Πινέδα δεν φεύγει για τη Μοντερέι, οι Μεξικανοί συνεχίζουν να… ταλαιπωρούν την ΑΕΚ με διάφορα δημοσιεύματα. Το τελευταίο, από τη μεξικανική Record, αναφέρει πως η «Ένωση»… χρησιμοποίησε το όνομα του Ουριέλ Αντούνα προκειμένου να ρίξει τις απαιτήσεις του ο Έρικ Λαμέλα!

«Ο Αντούνα δεν ήταν ο βασικός στόχος της ελληνικής ομάδας και χρησιμοποίησαν τον Μεξικανό μόνο και μόνο για να μειώσουν το κόστος της απόκτησης του Λαμέλα. Για αυτόν το λόγο η μεταγραφή κόλλησε. Ο Αντούνα έπεσε θύμα εξαπάτησης, τον εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΚ, που ήθελε τον Λαμέλα αλλά η τιμή του Αργεντινού ήταν πολύ υψηλή. Όταν άρχισε να διαδίδεται πως η ΑΕΚ θέλει τον Αντούνα, οι εκπρόσωποι του Λαμέλα μείωσαν τις απαιτήσεις τους», αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει:

«Η Κρουζ Αζούλ δεν έχει ξεγράψει τον Αντούνα. Υπάρχουν ακόμη σχεδόν δύο μήνες για να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα και αν η ΑΕΚ ενδιαφέρεται ακόμη, η μεταγραφή μπορεί να γίνει. Από τη στιγμή που η Κρουζ Αζούλ έχει ανάψει το πράσινο φως, όλα εξαρτώνται από την ελληνική ομάδα», προσθέτουν οι Μεξικανοί για τον 27χρονο εξτρέμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x