Stoiximan Super League

Περιμένουν ΑΕΚ για Οντουμπάτζο και Φερνάντες στον Άρη

Τις αποφάσεις του Αλμέιδα για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό (αλλά και τον Ζίνι) αναμένουν οι Θεσσαλονικείς, ώστε να προχωρήσει και η υπόθεση παραχώρησης του Άγγλου μπακ.

Στάση αναμονής παρατηρείται στον Άρη όσον αφορά τις υποθέσεις των Μόουζες Οντουμπάτζο, Πάολο Φερνάντες και Ζίνι που συνδέονται για διαφορετικούς λόγους μεταξύ τους.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η ΑΕΚ «φλερτάρει» με τον Άγγλο δεξιό μπακ του Άρη και είναι ορατό το ενδεχόμενο να παραχωρηθούν ως έμψυχα ανταλλάγματα ο Ισπανός μεσοεπιθετικός και ο Ανγκολέζος συμπαίκτης του.

Όπως προκύπτει από πληροφορίες στη συμπρωτεύουσα, με δεδομένη την έντονη επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα να έχει άμεσα διαθέσιμο τον Οντουμπάτζο, δεν αποκλείεται η υπόθεσή του να ξεκαθαρίσει μέσα στα επόμενα 24ωρα και η «χρυσή τομή» εξαρτάται από τις αποφάσεις του Αργεντινού τεχνικού για το ρόστερ που θα έχει στη διάθεσή του στην «Ένωση».

Η προετοιμασία της ΑΕΚ τελειώνει την Πέμπτη (18/07), με το φιλικό κόντρα στην Ομόνοια επί κυπριακού εδάφους, και ίσως μετά ο Αλμέιδα να κάνει ξεκάθαρες τις διαθέσεις του για τους παίκτες που υπολογίζει.

Εάν σε αυτούς βρίσκεται ο Πάολο Φερνάντες και ο Ζίνι, τότε αυξάνονται οι πιθανότητες του Άρη για να μπουν έμψυχα ανταλλάγματα στην υπόθεση του Οντουμπάτζο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x