Stoiximan Super League

Περιμένει Σπανό... για Πάπε Σο

Οι μεταγραφικές εξελίξεις του Ατρομήτου θα κριθούν από την επιστροφή του Γιώργου Σπανού στην Αθήνα. Αμυντικός μέσος στο προσκήνιο, με τον Χαμπίμπ Πάπε Σο να έχει το προβάδισμα.

Στον Ατρόμητο περιμένουν την επιστροφή του Γιώργου Σπανού, ούτως ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για τα μεταγραφικά ζητήματα τη ς ομάδας.

Μετά την απόκτηση του Θανάση Παπάζογλου από τον Ολυμπιακό, το βλέμμα των ανθρώπων του Ατρομήτου είναι στη θέση του μέσου και συγκεκριμένα του αμυντικού χαφ.

Οι Περιστεριώτες έχουν στην λίστα τους τρία ονόματα, με τον Χαμπίμπ Πάπε Σο να ξεχωρίζει. Ο Σενεγαλέζος καλύπτει όλα τα θέλω του προπονητικού τιμ του Ατρομήτου, όμως ο τελευταίος λόγος ανήκει στον Σπανό.

Το πιθανότερο είναι οριστικές εξελίξεις να υπάρξουν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα για το θέμα του Σο, αλλά και για την παραμονή του Γιώργου Φωτάκη. Συγκεκριμένα, την Τρίτη θα αποφασιστεί εάν οι Περιστεριώτες θα κινηθούν για χαφ, και εάν αυτό γίνει θα ξεκινήσουν άμεσα διαπραγματεύσεις με τον πρώην μέσο του Παναθηναϊκού.

Σταντ μπάι περιμένει ο Κουλιμπαλί, ο οποίος έχει προταθεί, ενώ στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες, με τους Κιβρακίδη και Φάμπιο να ακολουθούν ατομικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x