Stoiximan Super League

Έχει ανοιχτά τα… ραντάρ του ο Ολυμπιακός

Τα εμπόδια στις υποθέσεις Ποντένσε και Κάρμο αναγκάζουν τον Ολυμπιακό να ρίχνει όλο και πιο έντονες ματιές στις εναλλακτικές του λύσεις, στοχεύοντας σε δυνατές κινήσεις για την ενίσχυσή του.

Σε κρίσιμη περίοδο έχει μπει μεταγραφικά ο Ολυμπιακός, ο οποίος πρόκειται να φορτσάρει για να βάλει τις τελευταίες του… πινελιές στο ρόστερ ενόψει της σεζόν 2024-25.

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι μέχρι τις 4/9 μπορούν να ολοκληρώσουν τις προσθήκες των ποδοσφαιριστών που θα μπορούν να δηλώσουν και στη λίστα για το Europa League. Οι ανάγκες και οι προτεραιότητες είναι εδώ και καιρό γνωστές, ενώ πιθανόν να προκύψουν και άλλες μέσω των επίσημων αγώνων που ακολουθούν.

Η υπόθεση Ποντένσε είναι σταθερά σε πρώτο πλάνο. Ο ποδοσφαιριστής δεν μοιάζει να αποτελεί βασικό «εργαλείο» για τη Γουλβς, η οποία ζητάει… ακατέβατα 10 εκατομμύρια ευρώ, παρότι είναι ποδοσφαιριστής που τον Οκτώβριο γίνεται 29 ετών, ενώ είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι συμβόλαιο των δύο πλευρών λήγει το καλοκαίρι του 2025. Ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει εδώ και καιρό την πρόθεσή του να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα.

Ήδη από τον περασμένο Μάιο όταν και έδωσε το τελευταίο του ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο 2-0 επί της ΑΕΚ το έπραξε, αποχωρώντας συγκινημένος από τον αγωνιστικό χώρο. Το αν η θέληση που είχε δείξει αυτό το διάστημα θα βοηθήσει ώστε να πιάσει και πάλι λιμάνι θα φανεί στην πορεία.

Πάντως, όπως ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το μεσημέρι της Τρίτης, η μεταγραφή θα γίνει (αν γίνει) με λογικούς όρους και όχι με τις… τρέλες των ιδιοκτητών του αγγλικού συλλόγου.

Παράλληλα, έχει επιστρέψει για τα καλά στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού το όνομα του Νταβίντ Κάρμο, για τον οποίο τα είχε βρει με την Πόρτο η ομάδα του Πειραιά πριν περίπου έναν μήνα. Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής θέλησε να δοκιμάσει εκ νέου την τύχη του στους «δράκους» και να αποδείξει στους ανθρώπους του συλλόγου ότι αξίζει να βρίσκεται στην Πόρτο. Ωστόσο, δεν δείχνει να κυλάει το πλάνο του όπως θα ήθελε. Παρ’ όλα αυτά παραμένει μία δύσκολη υπόθεση, η οποία συνεχίζει να έχει εμπόδια, με τους «ερυθρόλευκους» να παρακολουθούν τις εξελίξεις από απόσταση.

Όσο κυλάει ο χρόνος και δεν μειώνονται να εμπόδια, ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να κοιτάζει όλο και πιο έντονα να ονόματα της μεταγραφικής του λίστας σε ό,τι αφορά τον εξτρέμ και τον στόπερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x